Αθλητικά

Στο κενό έπασαν οι καταγγελίες της Ρεάλ για το… θέατρο των παικτών της Μπάρτσα

Η UEFA απέρριψε την καταγγελία των Μερένχες που κατηγόρησαν τους παίκτες της Μπαρτσελόνα για... θεατρινίστικη συμπεριφορά στον αγώνα του Σαντιάγκο Μπερναμπέου.

Η Ρεάλ έφτασε μέχρι την Ευρωπαϊκή ομοσπονδία θέλοντας να αποδείξει ότι Άλβες, Πέδρο και Μπουσκέτς έκαναν θέατρο σε όλη τη διάρκεια του ημιτελικού του Τσάμπιονς Λιγκ, κάτι που επηρέασε όπως ισχυρίζονται οι Μαδριλένοι τον Σταρκ και γι’ αυτό ο Γερμανός έδειξε την κόκκινη κάρτα στον Πέπε.

Η UEFA δεν πείστηκε από τα στοιχεία που προσκόμισε η Ρεάλ Μαδρίτης και απέρριψε τις καταγγελίες της,

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα