Κόσμος

Έκρηξη σε εργοστάσιο που κατασκευάζονται τα iPad 2!

Σκηνές πανικού μετά από έκρηξη που έγινε στις εγκαταστάσεις της Foxconn.

Δύο νεκροί και δεκαέξι τραυματίες είναι ο μέχρι στιγμής, o απολογισμός της έκρηξης που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις της Foxconn στην Κίνα.

Η έκρηξη σημειώθηκε έγινε στις εγκαταστάσεις που έχει η εταιρία στην πόλη Chengdu της Κινας και συγκεκριμένα στο κτίριο A5, που κατασκευάζονται τα iPad 2.

Μετά την έκρηξη ακολούθησαν σκηνές πανικού, ενώ στο σημείο έσπευσαν περιπολικά, ασθενοφόρα και δυνάμεις τις πυροσβεστικής που κατάφεραν αρκετά γρήγορα να ελέγξουν τη φωτιά και να μεταφέρουν τους τραματίες σε κοντινα νοσοκομεία.

Για την ώρα η εταιρία δεν έχει κάνει καμία ανακοίνωση για το περιστατικό αυτό και για την αίτια της έκρηξης ενώ η αστυνομία αποκλείει το ενδεχόμενο δολιοφθοράς.

Τέλος μέτα από το γεγονός αυτό, η παραγωγή των iPad 2 έχει σταματήσει μέχρι οι αρχές να εντοπίσουν την αίτια της έκρηξης ενώ αναμένεται η τιμή του δημοφιλούς προϊόντος της Apple να αυξάνεται στην Κίνα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και Πατριάρχης Ιεροσολύμων συναντήθηκαν στην Κωνσταντινούπολη: Γάζα και Άγιοι Τόποι στο επίκεντρο
Ο Τούρκος πρόεδρος χαρακτήρισε «γενοκτόνο» τον Μπέντζαμιν Νετανιάχου και δήλωσε πως είναι απαράδεκτες οι ενέργειες του Ισραήλ που στοχεύουν να βλάψουν το ιστορικό της καθεστώς και την ιερότητα της Ιερουσαλήμ
Ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων 2
Politico: Γιατί ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν σκοπεύει να τερματίσει τον πόλεμο – Η υπόσχεση για νίκη και η πεποίθηση πως θα «γλιτώσει»
«Έχει την επιθυμία να καταστρέψει το ΝΑΤΟ, να δείξει πως είναι άχρηστο. Απέδειξε πως μπορεί να επιτεθεί στις χώρες του ΝΑΤΟ και ότι αυτές δεν διαθέτουν αμυντικά συστήματα»
Βλαντιμίρ Πούτιν 5
Ζελένσκι για drones σε Πολωνία και Ρουμανία: «Η Ρωσία επεκτείνει τον πόλεμο, μην περιμένετε βαλλιστικούς πυραύλους για να πάρετε αποφάσεις»
Το μήνυμα του Ουκρανού προέδρου προς ΝΑΤΟ, Ευρώπη, G7 και G20 - «Γνώριζαν που πετούσαν τα drones τους», είπε τονίζοντας πως δεν ήταν τυχαία περιστατικά
Βολοντίμιρ Ζελένσκι 8
Νετανιάχου: «Η δολοφονία των ηγετών της Χαμάς στο Κατάρ θα άνοιγε τον δρόμο για την απελευθέρωση των ομήρων» – Έκρηξη οργής από τους συγγενείς των θυμάτων
«Οι ηγέτες των τρομοκρατών της Χαμάς που ζουν στο Κατάρ δεν ενδιαφέρονται για τους κατοίκους της Γάζας», πρόσθεσε
Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου