Πολιτική

Ο Πάγκαλος ψάχνει ελληνικά λεφτά στην Ελβετία

Πριν την ολοκλήρωση του δραματικού υπουργικού συμβουλίου, ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Θεόδωρος Πάγκαλος αναχώρησε εσπευσμένα για την Ελβετία, προκειμένου να εντοπίσει το λεγόμενο αδήλωτο χρήμα.

Μέσα από επαφές που θα έχει ο κ. Πάγκαλος με την κυβέρνηση της Ελβετίας θα προσπαθήσει να βρεθούν τρόποι έτσι ώστε να αποκτήσουν πρόσβαση οι ελληνικές αρχές στις ελβετικές τράπεζες, για να εντοπίσουν εν συνεχεία ποιοί είναι οι έλληνες εκείνοι που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό, προκειμένου να εκμεταλλευτούν τον φορολογικό αυτό παράδεισο.

Με αυτή την κίνηση ο κ. Πάγκαλος θα προσπαθήσει να βρει τρόπους να φορολογηθούν όλοι εκείνοι που έχουν βγάλει χρήματα στο εξωτερικό αλλά και να δηλώσουν τις πηγές αυτές των χρημάτων.

Διαβάστε επίσης:

Ομοβροντία αποκρατικοποιήσεων με πρώτο το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Νέα καταιγίδα φόρων

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Φάμελλος για Γεωργιάδη: «Αν ο Μητσοτάκης δεν τον διώξει, είναι ίδιος και χειρότερος»
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί την αποπομπή του υπουργού Υγείας, με αφορμή τις δηλώσεις του για τη δικογραφία της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας, κάνοντας λόγο για στοχοποίηση της Δικαιοσύνης και «παρακρατικό καθεστώς»
Άδωνις Γεωργιάδης και Σωκράτης Φάμελλος
Boρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν υπάρχει πολιτικό σκάνδαλο, η αντιπολίτευση δεν έχει τίποτα άλλο να πει
Ο βουλευτής της ΝΔ και πρώην υπουργός υποστήριξε ότι οι δικογραφίες που έχουν διαβιβαστεί δεν θεμελιώνουν ποινικές ευθύνες και τάχθηκε κατά της άρσης ασυλίας για υποθέσεις διαμεσολάβησης
Μάκης Βορίδης
7
Σκέρτσος για Μυλωνάκη: Ο αγώνας του μας αφορά όλους, η πολιτική δεν μπορεί να υπηρετεί την απανθρωπιά
Με ανάρτησή του, ο υπουργός Επικρατείας συνδέει τη μάχη που δίνει ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ με το επίπεδο του πολιτικού διαλόγου και καταγγέλλει τη «δολοφονία χαρακτήρων»
Άκης Σκέρτσος
Νέα ανάρτηση Πλεύρη με αποσπάσματα της δικογραφίας: «Ψεύτες σβήστε, καμία κατηγορία από την Ευρωπαϊκή Εισαγγελία»
Ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου επανέρχεται, υποστηρίζοντας ότι η υπόθεση αφορά μήνυση υπαλλήλου για μη άσκηση πειθαρχικής δίωξης, ενώ καταγγέλλει διασπορά fake news και προειδοποιεί ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη
Θάνος Πλεύρης 10