Αθλητικά

Στο στόχαστρο της Νάπολι ο Κυριάκος Παπαδόπουλος

Η εκπληκτική εμφάνιση του νεαρού στόπερ της Σάλκε στην αναμέτρηση κόντρα στην Ίντερ δεν πέρασε απαρατήρητη και σύμφωνα με Ιταλικά δημοσιεύματα, η Νάπολι εξετάζει σοβαρά την περίπτωση του.

Η Σάλκε βέβαια στην παρούσα φάση δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο παραχώρησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, αφού έχει μπροστά της τη ρεβάνς με την Ίντερ αλλά και τον τελικό του κυπέλλου Γερμανίας.

Οι Παρτενοπέι που διεκδικούν το πρωτάθλημα θα έχουν λογικά εξασφαλισμένη συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ της επόμενης περιόδου κάτι που σημαίνει ότι θα έχουν αρκετά χρήματα για να δαπανήσουν.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα