Σάββατο, 4 Μαΐ
17oC Αθήνα

This is Anfield – Θρίαμβος της Λίβερπουλ επί της Σίτι

ΦΩΤΟ REUTERS.

Η Λίβερπουλ μπορεί να πετάει βαθμούς στους θεωρητικά αδύναμους αλλά όταν έχει ντέρμπι θυμίζει τη μεγάλη ομάδα του παρελθόντος. Με εκπληκτική απόδοση στο πρώτο μέρος καθάρισε εύκολα με 3-0 τη Μάντσεστερ Σίτι και αναπτέρωσε τις ελπίδες της για έξοδο στην Ευρώπη.

Πρωταγωνιστής του αγώνα ο Άντι Κάρολ που άρχισε να βγάζει κάποια από τα δεκάδες εκ. ευρώ που ξόδεψε η Λίβερπουλ για να τον ντύσει στα κόκκινα.

Ο πρώην επιθετικός της Νιούκαστλ άνοιξε το σκορ στο 13′ με όμορφο σουτ και ενώ 6 λ,επτά νωρίτερα ο Σουάρες είχε σημαδέψει το δοκάρι.

Στο 34′ ο Κάουτ που βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση διπλασίασε τα τέρματα των “κόκκινων” που έκαναν ότι ήθελαν απέναντι στη Σίτι. Ένα λεπτό αργότερα ο Κάρολ διαμόρφωσε το τελικό 3-0. Η ομάδα του Μαντσίνι δεν μπόρεσε να αντιδράσει ποτέ και φυσιολογικά έφυγε με σκυμμένο το κεφάλι από το Anfield.

Η Λίβερπουλ μείωσε στους πέντε βαθμούς τη διαφορά από την πέμπτη Τότεναμ, 8 αγωνιστικές πριν το τέλος και πλέον έχει βάσιμες ελπίδες να βγει στην Ευρώπη. Αρκεί να παίξει σε όλα τα ματς… σαν να είναι ντέρμπι.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε