Σάββατο, 18 Μαΐ
21oC Αθήνα

Α. Μπάμπαλη στο TLIFE: Ύστερα από 9 χρόνια σχέσης, παντρεύεται;

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στο TLIFE για την επαγγελματική και προσωπική της ζωή, καθώς και για το ”Νησί”.

Η γλυκιά ερμηνεύτρια Ανδριάννα Μπάμπαλη, που σε 2 εβδομάδες ολοκληρώνει τις εμφανίσεις της στη μουσικοθεατρική παράσταση ”Γκρης Ηλέβεν”, μίλησε για τα επαγγελματικά της και προσωπικά της δρώμενα.

Η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, σχολιάζει την Ελλάδα του 2011, τις σκέψεις τις επιθυμίες και τα όνειρα των ανθρώπων. Μαζί της εκεί είναι ο Γιώργος Καραμίχος, με τον οποίο γνωρίζονται από την ταινία ”Άπνοια”. Οι δυο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι κι η Ανδριάννα χαρακτήρισε άψογη κι εξαιρετική τη συνεργασία τους. Χαίρεται ιδιαίτερα, που συνεργάστηκε ξανά μαζί του, γιατί όπως ανέφερε, ”ο Γιώργος είναι πολύ καλός συνεργάτης κι εξαιρετικός ηθοποιός, δουλεύει για την ομάδα”.

Ακόμη, η Ανδριάννα αισθάνεται ικανοποιημένη, όταν ο κόσμος αναγνωρίζει την δουλειά της και ποτέ δεν έχει δώσει δικαίωμα όσον αφορά στην προσωπική της ζωή. Εξομολογήθηκε όμως, ότι όλα κυλούν καλά σ’ αυτή. Μάλιστα, είναι σε μια σχέση, εδώ και 9 χρόνια, μ’ έναν μουσικό. Δεν γνωρίζει αν θα κάνει το βήμα και θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας μια μέρα, αφού αισθάνεται σαν παντρεμένη και βλέπει το μυστήριο του γάμου σαν κάτι καθαρά τυπικό.

”Οι φίλοι μου παντρεύτηκαν για λόγους γραφειοκρατικούς περισσότερο. Ήθελαν να κάνουν και παιδιά. Κι εγώ, σκέφτομαι να δημιουργήσω την δική μου οικογένεια κάποια στιγμή. Ό,τι είναι να γίνει θα γίνει. Η δημιουργία οικογένειας πρέπει να γίνεται συνειδητά, γιατί τα παιδιά είναι μια ευθύνη που δεν μπορείς να αναβάλλεις.”

Διάβασε εδώ όλη τη συνέντευξη

Lifestyle Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε