Ελλάδα

Λιακάδα και σήμερα και αύριο!

Γενικά αίθριος καιρός με σχετικά υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες.

Αναλυτικά:

Μακεδονία, Θράκη:  Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από μείον 3 (-03) έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ιόνιου, Ηπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος: Καιρός: αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωί και τη νύχτα. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 3 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος: Καιρός: αίθριος.Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Στα θαλάσσια και παραθαλάσσια βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με γρήγορη εξασθένηση. Θερμοκρασία: από μείον 1 (-01) έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη: Καιρός: γενικά αίθριος με τοπικές νεφώσεις κυρίως τις πρωινές ώρες στην Κρήτη. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 8 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Καιρός: γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 4 με 5 και το πρωί τοπικά 6 μποφόρ με εξασθένηση μετά το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αττική: Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: βόρειοι 3 με 5 μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το μεσημέρι. Θερμοκρασία: από 4 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη: Καιρός: αίθριος. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 1 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Πρόγνωση για την Τετάρτη

Καιρός: στα δυτικά, τα νότια και το ανατολικό Αιγαίο παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών στην Κρήτη. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος. Κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα τη νύχτα και το πρωί.
Άνεμοι: ασθενείς και βαθμιαία βόρειων διευθύνσεων 4 τοπικά στα πελάγη 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: σε μικρή πτώση.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Νέα επιδείνωση του καιρού με μπουρίνια και καταιγίδες έως και την Παρασκευή - Οι περιοχές που θα επηρεαστούν
Τα φαινόμενα θα χτυπήσουν αρχικά τα βόρεια και στη συνέχεια θα επεκταθούν προς τα κεντρικά και τα νότια - Αναμένονται κεραυνοί και μικρή πτώση της θερμοκρασίας
Πλημμύρα
Πυκνοί τοξικοί καπνοί πνίγουν την Θεσσαλονίκη από την φωτιά στον χώρο ανακύκλωσης – Σκληρή μάχη για την κατάσβεσή της
Καίγονται πλαστικά και σκουπίδια - «Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα», αναφέρεται στο μήνυμα
Θεσσαλονίκη: Μεγάλη φωτιά σε χώρο ανακύκλωσης – Μήνυμα του 112 για τους καπνούς, «κλείστε πόρτες και παράθυρα»
Ανανεώθηκε πριν 5 λεπτά
8