Αθλητικά

Η Παρασκευή του Μήτρογλου

Το τελικό ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη με τον Κώστα Μήτρογλου, την Παρασκευή, θα κρίνει σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο διεθνής επιθετικός. Φαβόρι ο Πανιώνιος, αουτσάιντερ ΠΑΟΚ και Άρης.

Πάντελιτς: Όλα είναι τέλεια στον Ολυμπιακό

Την Παρασκευή θα γίνει γνωστό σε ποια ομάδα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Κώστας Μήτρογλου. Ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού θα συναντηθεί με τον παίκτη και αναμένεται να του εκφράσει για ακόμα μία φορά την θέληση της ομάδας να πάει στον Πανιώνιο.

 
Ο διεθνής επιθετικός δεν έχει πρόβλημα να αγωνιστεί στους κυανέρυθρους, ωστόσο, θα προτιμούσε μία ομάδα με μεγαλύτερους στόχους από την παραμονή, όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης οι οποίοι έχουν ήδη εκφράσει ανεπίσημα το ενδιαφέρον τους.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα