Αθλητικά

Θ. Γιαννακόπουλος: Νικήστε τους, χωρίς ακρότητες

Ο ισχυρός άντρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός επισκέφτηκε τους παίκτες στην προπόνηση, τους "πώρωσε" ενόψει ντέρμπι ενώ ζήτησε από τους φιλάθλους να μην προβούν σε ακρότητες.

Το μεγάλο ντέρμπι της Τετάρτης έχει πολλές ιδιαιτερότητες, κυρίως λόγω της επιστροφής του Σπανούλη στο ΟΑΚΑ και γι’ αυτό ο Θανάσης Γιαννακόπουλος επισκέφτηκε τους παίκτες στην προπόνηση της Δευτέρας θέλοντας να τους δώσει το μήνυμα του.

“Είμαστε πάντα κοντά σας, κάθε στιγμή εύκολη ή δύσκολη. Πιστεύουμε σε εσάς, πιστεύουμε ότι και αυτή τη φορά θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό για να κατακτήσει ο Παναθηναϊκός τη νίκη.”

Πάντως παρά το πάθος του για την κατάκτηση της νίκης δεν ξέχασε να αναφερθεί και στους φιλάθλους της ομάδας από τους οποίους ζήτησε την παρουσία τους, η οποία είναι δεδομένη αφού τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν, αλλά μέσα σε αθλητικά πλαίσια:

“Θέλουμε πάντα ο κόσμος να είναι κοντά στην ομάδα. Θέλουμε να γεμίσει το γήπεδο, να στηρίξει τους παίκτες, να μας βοηθήσει να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα χωρίς ακρότητες.”

Στα αγωνιστικά ο Δημήτρης Διαμαντίδης προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ομπράντοβιτς.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Champions League: «Διπλό» η Άρσεναλ επί της Μπιλμπάο του Βαλβέρδε πριν τον Ολυμπιακό – Ιστορική νίκη της Σεν Ζιλουάζ στο Αϊντχόφεν
Με "διπλό" ξεκίνησε η Άρσεναλ τη φετινή της πορεία στη League Phase - Στην παρθενική τους συμμετοχή στο Champions League, οι Βέλγοι πήραν και την πρώτη τους νίκη
Ο Γκαμπριέλ Μαρτινέλι πανηγυρίζει το γκολ που πέτυχε για την Άρσεναλ (ΦΩΤΟ REUTERS