Κόσμος

Τριάντα δύο νεκροί από σύγκρουση λεωφορείου με βυτιοφόρο με φορτίο λαδιού

Οι περισσότεροι, που ήταν γυναίκες και παιδιά, κάηκαν από την φωτιά που ξέσπασε μετά τη σύγκρουση και δεν είναι δυνατή ούτε η αναγνώριση τους.
 

Το τραγικό περιστατικό συνέβη στην επαρχία Σίντχ, στο νότιο Πακιστάν, και όπως ανακοίνωσε η αστυνομία αμέσως μετά τη σύγκρουση των δύο οχημάτων στον αυτοκινητόδρομο ξέσπασε πυρκαγιά.
 
”Η φωτιά ήταν τόσο μεγάλη που οι επιβάτες δεν μπορούσαν να βγουν από το λεωφορείο. Μόνον δέκα κατόρθωσαν να βγουν”, τόνισε ο αρχηγός της τοπικής αστυνομίας Μοχάμαντ Φαρούκ.
 
Στο λεωφορείο επέβαιναν πάνω από 40 άνθρωποι και το όχημα έπεσε στο πίσω τμήμα του βυτιοφόρου, το οποίο μετέφερε 40.000 λίτρα λαδιού.
 
Οι διασώστες κατόρθωσαν να ανασύρουν 32 σορούς, οι περισσότερες από αυτές πλήρως απανθρακωμένες, ώστε καθιστούν δύσκολη την αναγνώριση των θυμάτων.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένταλμα σύλληψης σε βάρος Ισραηλινού πρώην συμβούλου του Νετανιάχου – Οι κατηγορίες που αντιμετωπίζει
Μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο Άινχορν έχει λάβει οδηγία να μην επικοινωνεί με το γραφείο του Ισραηλινού πρωθυπουργού, ενώ σήμερα ζει στη Σερβία, όπου πρόσφατα ανακρίθηκε από Ισραηλινούς αστυνομικούς
Ο Ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπενιαμίν Νετανιάχου
Ο Ντόναλντ Τραμπ σε πανικό: Οι ΗΠΑ «θα πληρώσουν εκατοντάδες δισεκατομμύρια δολάρια» αν κριθούν παράνομοι οι δασμοί
«Την πατήσαμε» εάν υλοποιηθεί ένα τέτοιο σενάριο, υποστήριξε ο Τραμπ, υπογραμμίζοντας ότι οι ΗΠΑ «δεν θα ήταν σε θέση» να καταβάλουν τα απαιτούμενα ποσά
Ντόναλντ Τραμπ 7