Κόσμος

Οι τρομακτικές προβλέψεις για το 2016 από τη “Νοστράδαμο των Βαλκανίων”!

Την απόλυτη καταστροφή έχει προβλέψει για την Ευρώπη η “Νοστράδαμος των Βαλκανίων”, Baba Vanga.

Η Baba Vanga πέθανε το 1996 σε ηλικία 85 ετών. Η γυναίκα από την Βουλγαρία πριν πεθάνει είχε προβλέψει πολλά από τα δεινά που βρήκαν τον πλανήτη μας. Το τσουνάμι του 2004, τους Δίδυμους Πύργους, το φαινόμενο του θερμοκηπίου.

Η γυναίκα αυτή ήταν τυφλή και μπορούσε να προβλέψει το μέλλον. Ζούσε στην Βουλγαρία και όπως λένε όσοι έχουν μελετήσει την πορεία της, είχε προβλέψει την άνοδο του ISIS πολλές δεκαετίες πριν και μάλιστα είχε μιλήσει για εισβολή των τζιχαντιστών στην Ευρώπη.
Μάλιστα είχε μιλήσει και για τον ακριβή χρόνο αυτή της εισβολής. Το 2016! Προέβλεψε έναν μεγάλο πόλεμο από μουσουλμάνους ο οποίος θα ξεκινούσε με την Αραβική Άνοιξη το 2010 θα επεκτεινόταν στην Συρία και θα ολοκληρωνόταν το 2043 με την εγκαθίδρυση του χαλιφάτου με την Ρώμη στο επίκεντρό της.

Για το 2016, υποστηρίζει ότι είδε σε ένα όραμά της την Ευρώπη να είναι ερημωμένη και εγκαταλελειμμένη, ύστερα από μια σειρά καταστροφών που θα πλήξουν τη Γηραιά ήπειρο.
Επιπλέον, προέβλεψε ότι ο πληθυσμός της θα φτάσει σχεδόν στο μηδέν το 2025, λόγω των μουσουλμάνων εισβολέων.

ΠΗΓΗ: express.co.uk

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Φρίκη στην Ολλανδία: Επιθέσεις, εκφοβισμοί και ομαδικοί βιασμοί σε βάρος φοιτητριών σε «κολαστήριο» κέντρο φιλοξενίας μεταναστών
Αναγκάζονταν να ζήσουν σε συγκρότημα μαζί με 125 πρόσφυγες για να «βοηθήσουν στην ενσωμάτωση» και έπεφταν θύματα σεξουαλικής κακοποίησης
Ολλανδία
Γερμανία: Ένας νεκρός μετά από σύγκρουση λεωφορείου με τρένο στο Αμβούργο – Σε σοβαρή κατάσταση ο ένας οδηγός
Μερικοί από τους τραυματίες δέχθηκαν τις πρώτες βοήθειες επί τόπου, ένας άλλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ο οδηγός του λεωφορείου «ήταν ο τελευταίος που μπόρεσε να απεγκλωβιστεί, γιατί είχε σφηνωθεί»
Γερμανία
Ο πρώην σύζυγος της Ζιζέλ Πελικό, Ντομινίκ, ύποπτος για δύο ανεξιχνίαστες υποθέσεις βιασμού και φόνου
Ο Ντομινίκ Πελικό υπενθυμίζεται ότι καταδικάστηκε το 2024 σε κάθειρξη 20 ετών επειδή νάρκωνε τη σύζυγό του και επέτρεπε σε δεκάδες αγνώστους να τη βιάζουν μέσα στο σπίτι της οικογένειας
πελικό
Τα «μαζεύει» ο Ράμα για τους Έλληνες «κληρονόμους του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη» – Μιλούσε λέει, «φιλικά και χιουμοριστικά»
«Είναι απίστευτο ότι μια φράση που ειπώθηκε για πλάκα μπορεί να βγει εντελώς από το πλαίσιο και να μετατραπεί σε δημόσια διαμάχη που τροφοδοτείται από εθνικιστικό πάθος» γράφει σε ανάρτησή του
Έντι Ράμα 31