Αθλητικά

Οριστικό! Στον Ολυμπιακό ο Παπανικολάου – Κατανόηση από την Μπαρτσελόνα

Είναι οριστικό! Ο Κώστας Παπανικολάου θα φορέσει και πάλι την “ερυθρόλευκη” φανέλα.

Η Μπαρτσελόνα σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου έκανε γνωστό ότι θα παραιτηθεί των δικαιωμάτων της για τον “Παπ” και επεσήμανε ότι δεν πρόκειται να ισοφαρίσει την προσφορά του Ολυμπιακού, ώστε να κρατήσει τον παίκτη, που έμεινε ελεύθερος από τους Νάγκετς.

«Δεν είναι οικονομικό το θέμα», είπε ο αθλητικός διευθυντής των Καταλανών, Ζοάν Κρέους και υποστήριξε: “Δεν θέλαμε να πάμε κόντρα στην επιθυμία του Παπανικολάου να επιστρέψει στον Ολυμπιακό!”.
Ο παίκτης θα υπογράψει στους “ερυθρόλευκους” συμβόλαιο έως το 2018 και στο οποίο θα προβλεφθεί όρος να υπάρχει κάθε καλοκαίρι ΝΒΑ out.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα