Αθλητικά

Australian Open:Κούπα χωρίς… αντίσταση! Απόλυτος κυρίαρχος ο Τζόκοβιτς

O Νόβακ Τζόκοβιτς “καθάρισε” με συνοπτικές διαδικασίες τον άντι Μάρεϊ με 3-0 σετ στον τελικό του Australian Open και υπερασπίστηκε τον τίτλο του στη Μελβούρνη, κατακτόντας τον για 6 φορά!

Ο 28χρονος Σέρβος κυριάρχησε στο μεγαλύτερο μέρος του τελικού και επιβλήθηκε του Μάρεϊ με 6-1, 7-5, 7-6 (3), έπειτα από 2 ώρες και 52. λεπτά, για να αναδειχθεί πρωταθλητής στο αυστραλιανό Grand Slam για 2η συνεχόμενη χρονιά και 6η συνολικά στην καριέρα του.

Ο Τζόκοβιτς ισοφάρισε το καλύτερο ρεκόρ όλων των εποχών στο Grand Slam της Αυστραλίας και “έπιασε” τα 11 Majors των σπουδαίων Ροντ Λέιβερ και Μπιόρν Μποργκ.

Ο Άντι Μάρεϊ δεν κατάφερε να φανεί όσο ανταγωνιστικός απαιτούσαν οι περιστάσεις και μοιραία γνώρισε την ήττα σε έναν ακόμη τελικό. Η εικόνα του μετά τη λήξη του αγώνα, όπου φαινόταν σα να είχε καταπιεί φαρμάκι, τα λέει όλα. 

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα