Κόσμος

Ηλικιωμένοι ξαναβρήκαν τις οικονομίες μιας ζωής χάρη σε μια σκυλίτσα!

Η Εβίτα της Κάτω Αυστρίας, μια εκπαιδευμένη σκυλίτσα της αυστριακής αστυνομίας, βρήκε τις οικονομίες μιας ζωής ενός ζεύγους ηλικιωμένων που ζει στη Βιένη στην κουζίνα του σπιτιού του, ανακοίνωσε σήμερα η αυστριακή αστυνομία.

Το ζευγάρι πίστευε ότι το έχουν κλέψει και είχε κάνει άνω κάτω το σπίτι για να βρει τα χρήματα χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Ωστόσο “σε μερικά λεπτά”, η Εβίτα της Κάτω Αυστρίας, όπως τη φωνάζουν, μια θηλυκιά της ράτσας των βέλγικων ποιμενικών που έχει εκπαιδευτεί να μυρίζει το χρήμα, βρήκε, φέρνοντας μεγάλη ανακούφιση στους δύο ηλικιωμένους, τα χρήματά τους, τα οποία ήταν κρυμμένα σε ένα κουτί σε ένα ντουλάπι της κουζίνας, διευκρίνισε ο εκπρόσωπος της αστυνομίας Πάουλ Αϊντενμπέργκερ.

“Όλοι οι σκύλοι της αστυνομίας περνούν από την ίδια βασική εκπαίδευση για τον εντοπισμό διαφορετικών πραγμάτων”, πρόσθεσε ο εκπρόσωπος. “Στη συνέχεια όμως μπορεί να εξειδικευτούν, για παράδειγμα στα εκρηκτικά, στα ίχνη αίματος -αλλά και στην μυρωδιά των εγγράφων και των χρημάτων”, κατέληξε ο Αϊντενμπέργκερ.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Ευχαριστώ» από την Κριστίν Λαγκάρντ σε «εκείνους που επικρίνουν» την Ευρώπη
«Ακούσαμε πολλή φασαρία, αλλά πρέπει να κάνουμε την διάκριση ανάμεσα στα μηνύματα και την φασαρία και είναι σημαντικό να λέμε την αλήθεια» τονίζει η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας
Η Κριστίν Λαγκάρντ
Μητέρα στη Μασαχουσέτη έπνιξε τα παιδιά της με λάστιχο γυμναστικής, πήδηξε από το παράθυρο και έμεινε παράλυτη
Ο σύζυγός της έχει καταθέσει μήνυση προς τους γιατρούς της για λανθασμένη συνταγογράφηση φαρμάκων, κάτι που όπως υποστηρίζει οδήγησε στη φρικτή δολοφονία
δολοφονία