Αθλητικά

Koντά σε Ροτέν ο Ηρακλής

Η οικονομική διαφορά ανάμεσα στην ομάδα της Θεσσαλονίκης και τον Γάλλο μέσο δεν είναι μεγάλη και σύντομα αναμένεται να κλείσει η συμφωνία.

Στον Ηρακλή υπάρχει αρκετή αισιοδοξία, ότι το θέμα θα έχει θετική έκβαση σε μια από τις επόμενες επαφές με τον 32χρονο διεθνή. Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, ο Ζερόμ Ροτέν θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη άμεσα και θα αρχίσει προπονήσεις με τους “κυανέρυθρους”, για να είναι σε ετοιμότητα τον Ιανουάριο, οπότε και θα έχει δικαίωμα να συμμετέχει στους αγώνες του Ηρακλή.

Ο Ροτέν το 2010 είχε μόλις 16 συμμετοχές με την Άνκαραγκούτσου, ενώ μεταξύ άλλων έχει αγωνιστεί για τις Μονακό, Παρί Σεν Ζερμέν και Ρέιντζερς. Στην Εθνική Γαλλίας αγωνίστηκε από το 2003 έως το 2007(13 συμμετοχές).

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα