Κόσμος

Ψηφίζει και προσποιείται …οργασμό – Δείτε το video

Σάλος στην Ισπανία από το τηλεοπτικό spot της νεολαίας των σοσιαλιστών Καταλωνίας όπου δείχνει μία γυναίκα να προσποιείται οργασμό μπροστά στην κάλπη.
 

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google
Η νεαρή γυναίκα εμφανίζεται να… ανεβάζει ”θερμοκρασία” ενώ ψηφίζει το σοσιαλιστικό κόμμα στις εκλογές του Νοεμβρίου για τη Βουλή της Καταλωνίας,και ”καταλήγει” λέγοντας πως είναι απόλαυση η ψήφος.
 

Όλα τα κόμματα καταδίκασαν το προεκλογικό spot ενώ και από το υπουργείο ισότητας βγήκε ανακοίνωση-κόλαφος που μιλάει για παραπλανητική διαφήμιση και για επίθεση στη γυναικεία αξιοπρέπεια.
 
Όμως ο Jose Montilla,ηγέτης του σοσιαλιστικού κόμματος επιχειρηματολόγησε υπέρ της καμπάνιας,ότι δηλαδή είναι καλό να ενθαρρύνεται ο κόσμος να προσέλθει στις κάλπες.
 
Σε αυτή την προεκλογική εκστρατεία χρησιμοποιήθηκε και ένα άλλο ”προκλητικό” spot,το οποίο γρήγορα αποσύρθηκε μετά από καταγγελίες αντιρατσιστικής οργάνωσης,διότι εμφάνιζε υποψήφια του Λαικού Κόμματος να κυνηγάει λαθρομετανάστες και Καταλανούς (προ ανεξαρτησίας) υποδυόμενη την Lara Croft !
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Σε εξέλιξη η επιχείρηση για την απομάκρυνση των επιβατών του κρουαζιερόπλοιου με τον χανταϊό - Αναχώρησαν από την Τενερίφη οι Ισπανοί και οι Γάλλοι
Ο 70χρονος Έλληνας που βρισκόταν στο κρουαζιερόπλοιο θα πετάξει για Ολλανδία και από εκεί θα τον παραλάβει αεροσκάφος της Πολεμικής μας Αεροπορίας για να τον μεταφέρει στην Ελλάδα
REUTERS
Το κρουαζιερόπλοιο με τα κρούσματα χανταϊού στην Τενερίφη - Live η επιχείρηση αποβίβασης των επιβατών, οι πρώτοι Ισπανοί επιβιβάζονται στο αεροσκάφος
30 μέλη του πληρώματος θα παραμείνουν εντός του κρουαζιερόπλοιου και θα ταξιδέψουν στην Ολλανδία όπου θα γίνει και απολύμανση
ισπανία
5