Αθλητικά

Πήραν τον κόουτς τηλέφωνο και τον απέλυσαν την ώρα του αγώνα!

Το απίστευτο είναι ότι η ομάδα κέρδιζε 2-1

«Δεν μπορούσα να το πιστέψω. Πρέπει να είμαι ο πρώτος προπονητής που λαμβάνει τέτοιο τηλεφώνημα για να του πουν πως απολύεται. Η ομάδα βρίσκεται σε κακά χάλια και μέσα σε αυτό το χάος, είναι καλύτερα που έφυγα»., Αυτή τη δήλωση έκανε ο Μαρκ Πόουλτον.
 
Είναι ο προπονητής της Τσίτσεστερ, ομάδας του περιφερειακού πρωταθλήματος της Αγγλίας που απολύθηκε μέσω τηλεφώνου από τον πρόεδρο, κατά την διάκρεια του αγώνα με την Ρέντχιλ για το Κύπελλο Σάσεξ.
 
 
Η Τσίτσεστερ ομάδα περιφερειακού πρωταθλήματος της Αγγλίας από την αρχή της φετινής σεζόν δεν πάει καλά και η διοίκηση του συλλόγου επέλεξε αυτόν τον ομολογουμένως πρωτότυπο τρόπο, για να λύσει τη συνεργασία της με τον κόουτς και μάλιστα τη στιγμή που η ομάδα κέρδιζε.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα