Κόσμος

Κακοποίησε 7χρονο κορίτσι και καταδικάστηκε σε 2,5 χρόνια φυλακή

Παρέσυρε το 7χρονο παιδί στο γραφείο του με το πρόσχημα πως θα του προσφέρει καραμέλες και το κακοποίησε σεξουαλικά!

Ποινή φυλάκισης 2,5 ετών για τη σεξουαλική κακοποίηση ενός 7χρονου κοριτσιού επιβλήθηκε σε Ιταλό ιερέα.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο ιερέας που λειτουργούσε στην ενορία της Αρέζα, στο Μιλάνο, παραπλάνησε το 7χρονο παιδί, παρασύροντάς το στο γραφείο του στις 24 Φεβρουαρίου του 2007, με το πρόσχημα ότι θα της δώσει καραμέλες. Τότε, άρχισε να αγγίζει το παιδί, κακοποιώντας το σεξουαλικά.

Η εισαγγελία είχε αρχικά ζητήσει την καταδίκη του ιερέα, ο οποίος εργαζόταν για μία μη κυβερνητική οργάνωση της νοτίου Αμερικής, σε φυλάκιση πέντε ετών.

Εκτός από την ποινή κάθειρξης, το δικαστήριο απαγόρευσε στον ιερέα να έχει οποιαδήποτε επαφή με ανηλίκους και επιδίκασε αποζημίωση για το θύμα.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Αστυνομικοί πυροβόλησαν και σκότωσαν έναν 26χρονο που απειλούσε με μαχαίρι περαστικούς στην Κορσική
Οι αστυνομικοί προσπάθησαν αρχικά να χρησιμοποιήσουν ένα όπλο τέιζερ για να ακινητοποιήσουν τον 26χρονο και όταν απέτυχαν ένας από αυτούς τον πυροβόλησε πολλές φορές
Πυροβολισμοί στην Κορσική
5
Ο Ζελένσκι «ρίχνει το γάντι» στον Τραμπ: Μόνο οι ΗΠΑ μπορούν να πιέσουν τη Ρωσία να τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία
Η Ουκρανία θα στηρίξει την πρόταση των ΗΠΑ για τριμερείς συνομιλίες, εφόσον κάτι τέτοιο διευκολύνει την ανταλλαγή αιχμαλώτων και ανοίξει τον δρόμο για μια σύνοδο κορυφής
Ντόναλντ Τραμπ / Βολοντίμιρ Ζελένσκι