Αθλητικά

Θλάση ο Γκοβού – Δύο εβδομάδες εκτός δράσης

Πλήγμα στον Παναθηναϊκό με τον Γάλλο μεσοεπιθετικό ο οποίος τραυματίστηκε στην προπόνηση της Κυριακής και θα χάσει τα επόμενα τρία ματς της ομάδας.

Σίγουρα οι τελευταίες ημέρες δεν είναι οι καλύτερες για τον Σίντνεϊ Γκοβού. Ο Γάλλος που έχασε τον πατέρα του πριν λίγο καιρό, επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά στάθηκε και πάλι άτυχος.

Υπέστη θλάση Α’ βαθμού κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός δράσης για περίπου 2 εβδομάδες. Θα χάσει σίγουρα τα ματς με Κοπεγχάγη και Εργοτέλη ενώ το ιατρικό τιμ ελπίζει ότι ο Γάλλος θα είναι σε θέση να αγωνιστεί στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Και τώρα Κοπεγχάγη

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα