Τρίτη, 30 Απρ.
19oC Αθήνα

Περιοδεία στο εμπορικό κέντρο έκανε ο Αντώνης Σαμαράς

Καταστήματα στο εμπορικό κέντρο της Αθήνας επισκέφθηκε στο πλαίσιο περιοδείας του ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης

Σαμαράς, συνοδευόμενος απο τον υποψήφιο Περιφερειάρχη, Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Σαμαράς ενημερώθηκε «από πρώτο χέρι» για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι καταστηματάρχες και οι μικροβιοτέχνες, οι οποίοι του επεσήμαναν κυρίως το θέμα του παραεμπορίου, της έλλειψης ρευστότητας στην αγορά, αλλά και της εγκληματικότητας.

Σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση να αντιληφθεί, όπως χαρακτηριστικά είπε, το λάθος της οικονομικής πολιτικής που ακολουθεί.

«Το βάθος της ύφεσης το βλέπουμε εδώ, όπου πραγματικά χτυπάει η καρδιά της πραγματικής οικονομίας», τόνισε ο κ. Σαμαράς, καλώντας τον Πρωθυπουργό να έρθει ο ίδιος στην οδό Ερμού για να δει τις συνέπειες της ύφεσης.

«Το χειρότερο είναι ότι τα μέτρα της κυβέρνησης είναι άδικα», παρατήρησε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε πως αυτό που βλέπει είναι «η διάλυση της αγοράς: Ανθρωποι που προσπαθούν να κρατηθούν στην επιφάνεια, καταστηματάρχες οι οποίοι βρίσκονται αντιμέτωποι με τα χιλιάδες λουκέτα»

Μετά το τέλος της περιοδείας του, ο κ. Σαμαράς αποδέχθηκε πρόσκληση νέων και κάθησε μαζί τους σε καφενείο της οδού Αιόλου όπου και συζήτησε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Πολιτική Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε