Αθλητικά

Προσεγγίζει Πάντελιτς ο Κοβάσεβιτς

Ο διεθνής Σέρβος επιθετικός έχει μείνει ελεύθερος από τον Άγιαξ και βλέπει θετικά το ενδεχόμενο να έρθει στον Ολυμπιακό.

Ο 32χρονος επιθετικός ζητάει συμβόλαιο για 3 χρόνια και ετήσιες απολαβές γύρω στο 1 εκ. ευρώ, ποσό που δεν είναι απαγορευτικό για τους “ερυθρόλευκους”.

Ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού, έχει αναλάβει να χειριστεί το θέμα. Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι ο παίκτης επιθυμεί να τελειώσει σύντομα το θέμα του “επόμενου” βήματος της καριέρας του και με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός τηρεί στάση αναμονής και παγώνει τα μεταγραφικά του θέματα, καθώς δεν βιάζεται, μπορεί να αποδειχθεί θετικό στον τομέα των διαπραγματεύσεων.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα