Τρίτη, 30 Απρ.
16oC Αθήνα

“Καραγκιοζιλίκια και Μαφία”

Έξαλλος με τους διαιτητές του ντέρμπι ο Γιαννάκης
Έξαλλος με τους διαιτητές του ντέρμπι ο Γιαννάκης, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Το φύλλο αγώνα καίει τον Παναγιώτη Γιαννάκη για όσα φέρεται να είπε στην Γραμματεία στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για την Α1 μπάσκετ.

“Αυτά είναι καραγκιοζιλίκια, θα πρέπει να ντρέπεστε” και “είστε κότες, ανήκετε όλοι στην ίδια μαφία”, ήταν μερικά από όσα είπε ο προπονητής του Ολυμπιακού στην Γραμματεία σύμφωνα με όσα έγραψαν οι διαιτητές του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο φύλλο αγώνα.

 
Ο Γιαννάκης εκνευρίστηκε αρκετές φορές στον αγώνα με τις αποφάσεις των διαιτητών και ειδικά για την τεχνική ποινή που δεν χρεώθηκε στον Παναθηναϊκό στο τέταρτο δεκάλεπτο. Στη συνέντευξη τύπου ο “δράκος” ρώτησε σχετικά για αυτή την φάση, ενώ δεν δόθηκε συνέχεια καθώς ο προπονητής των “ερυθρόλευκων” μόλις είχε πληροφορηθεί τον θάνατο του αδερφού του. Ο Γιαννάκης θα κλήθεί απο τον αθλητικό δικαστή για να δώσει εξηγήσεις για όσα είπε.
 
Επίσης, στο φύλλο αγώνα μεταξύ άλλων οι διαιτητές έγραψαν για πέτρες, μπουκάλια, αναπτήρες, καφέδες και νερά που έπεσαν στο γήπεδο, αλλά και στον πάγκο του Ολυμπιακού στα τάιμ άουτ και στην ανάπαυλα του αγώνα. Ακόμα για ένα καπνογόνο, που σταμάτησε στο προστατευτικό δίχτυ, με συνέπεια να πιάσει φωτιά. Επίσης για υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Ολυμπιακού και του Παπαλουκά.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε