Σάββατο, 27 Απρ.
23oC Αθήνα

“Υποπτο” το Πανθρακικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Φωτογραφία από την  αναμέτρηση της Κομοτηνής
Φωτογραφία από την αναμέτρηση της Κομοτηνής, ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο αγώνας της Σούπερ Λιγκ για την 17η αγωνιστική που έληξε με νικητές του φιλοξενούμενους (1-2) είναι αυτός που εξετάζεται ως “ύποπτος” από Ουέφα και ΕΠΟ. Ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ για το θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αναμέτρηση του Πανθρακικού με τον ΠΑΣ Γιάννινα για την 17η αγωνιστική βρίσκεται στον φάκελο που έστειλε η Ουέφα στην ΕΠΟ και χαρακτηρίζεται ως “ύποπτος”.

 
Ο αγώνας έγινε στις 10 Ιανουαρίου και οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με δύο τέρματα του Τζάνη (33΄, 62΄), ενώ η ομάδα της Κομοτηνής είχε ισοφαρίσει προσωρινά ο Μπουβάλ στο 42΄. Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θανάσης Γιάχος.

Στον φάκελο υπάρχουν ακόμα πέντε “ύποπτα” παιχνίδια για την δεύτερη εθνική κατηγορία, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχουν προηγηθεί άλλοι δύο φάκελοι από την Ουέφα.

Η μόνη αντίδραση μέχρι τώρα είναι αυτή της διοργανώτρια αρχής του πρωταθλήματος. Η Σούπερ Λιγκ ουσιαστικά ζητά εξονυχιστικό έλεγχο για να φανερωθεί η αλήθεια.

Η ανακοίνωση της Σούπερ Λιγκ:

Σε συνέχεια πρόσφατων δημοσιευμάτων που φέρουν αγώνα της Super League να ελέγχεται για θέματα παράνομου στοιχηματισμού, επισημαίνεται ότι η θωράκιση της αξιοπιστίας του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ αποτελεί θεμελιώδη προϋπόθεση της διοργανώτριας αρχής από την ίδρυσή της. Κάθε θεσμική ενέργεια που αποσκοπεί σε αυτήν, είναι επιβεβλημένη.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε