Αθλητικά

Έκλεισε Μεριέμ ο Άρης

Μόνο τα τυπικά απομένουν για να θεωρείται και επίσημα ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Γάλλος πρώην παίκτης της Μονακό, Καμέλ Μεριέμ.

Οι “κίτρινοι” της Θεσσαλονίκης εκμεταλλευόμενοι το περιθώριο που αφήνει οι Ουεφα για μεταγραφές ελεύθερων παικτών, μέχρι τις 7 του μηνός, κινήθηκαν αστραπιαία και συμφώνησαν σε όλα με τον αλγερινής καταγωγής μέσο.

Ο 31χρονος παίκτης είχε μείνει ελεύθερος από τη Μονακό το περασμένο καλοκαίρι και τους τελευταίους 6 μήνες βρισκόταν προς αναζήτηση ομάδας. Αγωνιζόταν στην ομάδα του “Πριγκιπάτου” από το 2005(143 εμφανίσεις, 22 γκολ), ενώ έχει και τρείς συμμετοχές με την Εθνική Γαλλίας. Οι πάσες ακριβείας και η αντίληψη του μέσα στο γήπεδο θεωρούνται τα κύρια ατού του Καμέλ Μεριέμ.
 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα