Αθλητικά

Καραγκούνης: Ο τίτλος είναι δικός μας

Παρά την ήττα από τον ΠΑΟΚ οι παίκτες του Παναθηναϊκού παρουσιάστηκαν στην προπόνηση της Δευτέρας αποφασισμένοι να κατακτήσουν τον τίτλο.

Ο αρχηγός της ομάδας ήταν αυτός που μίλησε στους συμπαίκτες του λέγοντας: 

“Έμείς θα πανηγυρίσουμε στο τέλος. Πάμε γερά και θα το σηκώσουμε, είμαστε καλύτεροι και γι’ αυτό θα πάρουμε το πρωτάθλημα” ήταν κάποια από τα λόγια του Γιώργου Καραγκούνη.

Ο Νίκος Νιόπλιας από την πλευρά του αναφέρθηκε στα λάθη που έκαναν οι παίκτες τους, τονίζοντας όμως ότι ήταν καλύτεροι από τους αντιπάλους τους.

“Για ακόμα ένα ματς παίξαμε καλά αλλά μας στοίχισαν τα λάθη. Δεν πρέπει να μείνουμε σε όσα έγιναν στην Τούμπα. Είμαστε ακόμη πρώτοι και όλα εξαρτώνται από εμάς.”

Τα καλά νέα ήρθαν από τον Ζιλμπέρτο Σίλβα ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Νιόπλια για το ματς της Πέμπτης κόντρα στην Ρόμα.

Ο “μαύρος” Φλεβάρης του ΠΑΟ 

Χωρίς Τότι η Ρόμα

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του Γουέμπλεϊ πριν τη σέντρα του Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Σίτι
Η Μάντσεστερ Σίτι και η Κρίσταλ Πάλας "μονομαχούν" στο μεγάλο τελικό για το Κύπελλο Αγγλίας, με τον πρίγκιπα Γουίλιαμ να δίνει το "παρών"...
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ