Κόσμος

Δέκα νεκροί σε βίαια επεισόδια στο Ιράκ

Μετρούν καθημερινά νεκρούς από επιθέσεις και επεισόδια στο Ιράκ.

Σε νέα βομβιστική επίθεση σήμερα σκοτώθηκαν πέντε και τραυματίστηκαν επτά άτομα στην πόλη Τελ Αφάρ του βόρειου Ιράκ, ανακοινώθηκε από την αστυνομία.

Ο επικεφαλής του δημοτικού συμβουλίου της πόλης Χουσείν Μοχάμεντ Αλι αλ-Κρις,είναι μεταξύ των νεκρών.Σύμφωνα με την αστυνομία σκοτώθηκε και ο καμικάζι που ήταν ζωσμένος με τα εκρηκτικά.

Στην Τελ Αφάρ,που είναι περί τα 60 χιλιόμετρα ΒΒ της Μοσούλης,σημειώνονται έντονες συγκρούσεις μετά την αμερικανική στρατιωτική εισβολή το 2003.

Εξάλλου,ένοπλοι εισέβαλαν στο σπίτι δύο αδελφών που εργάζονταν στην αστυνομία της περιοχής,στην περιοχή αλ-Καράμα της Μοσούλης,σήμερα και σκότωσαν τους δύο αδελφούς και τραυμάτισαν την μητέρα τους.Σε ένα άλλο επεισόδιο στην ίδια πόλη σκοτώθηκε ένας ακόμη αστυνομικός.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολίτες και τουρίστες στην Ρώμη θα μπορούν να κολυμπούν ελεύθερα στον Τίβερη μέσα στην επόμενη 5ετία
Οι πρώτοι περιορισμοί στην κολύμβηση στον Τίβερη επιβλήθηκαν τη δεκαετία του 1960, το οποίο οφειλόταν στη ρύπανση των υδάτων - «Υπάρχουν ήδη ημέρες στις οποίες τα νερά του Τίβερη» λέει ο δήμαρχος
Κολυμβητής βουτάει στα νερά του ποταμού Τίβερη
Η κραυγή δημοσιογράφου στη Γάζα που είδε την οικογένειά του να πεθαίνει μπροστά του - «Ο κόσμος μάς αντιμετωπίζει με αδιαφορία»
Ο Al-Dahdouh έχασε τη σύζυγό του, τα τρία του παιδιά και το εγγόνι του σε αεροπορικές επιδρομές - Καταγγέλει γενοκτονία και ασκεί κριτική στην κάλυψη των διεθνών ΜΜΕ για τον πόλεμο στη Γάζα
Ο δημοσιογράφος Wael Al-Dahdouh