Κόσμος

Διπλή βομβιστική επίθεση στο Ιράκ

Η επίθεση έγινε σε πόλη περίπου 100 χιλιόμετρα μακριά από τη Βαγδάτη.

Ο Νάμα Γιασίμ αλ Μπάκρι, ένα μέλος του τοπικού συμβουλίου της επαρχίας της Βαβυλώνας είναι ανάμεσα στους δώδεκα ανθρώπους που σκοτώθηκαν από τη διπλή βομβιστική επίθεση που έγινε σήμερα στο Ιράκ, δήλωσε ο Αμπού Αχμεντ αλ Μπάσρι, τοπικός αξιωματούχος.

Η διπλή βομβιστική επίθεση με παγιδευμένο αυτοκίνητο και μία νάρκη έγινε σε ένα σταθμό λεωφορείων και ταξί στο κέντρο της πόλης Χίλα, στην επαρχία της Βαβυλώνας, περίπου 100 χιλιόμετρα νότια της Βαγδάτης. 

Ακόμα 91 άνθρωποι έχουν τραυματιστεί από τις επιθέσεις, μεταξύ αυτών και τρεις πυροτεχνουργοί, που είχαν κληθεί για να εξουδετερώσουν τη νάρκη.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει σαφές αν ο Μπάκρι σκοτώθηκε από τις εκρήξεις ή από τις ιρακινές δυνάμεις ασφαλείας που άνοιξαν πυρ μετά τις επιθέσεις.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ένας νεκρός και πολλοί τραυματίες στην Ουκρανία από ρωσικές επιθέσεις - Χωρίς ρεύμα χιλιάδες πολίτες σε ρωσοκρατούμενες περιοχές
Ως απάντηση ο στρατός της Ουκρανίας στα ρωσικά πυρά, προκάλεσε διακοπή της ηλεκτροδότησης σε ουκρανικές περιοχές που βρίσκονται υπό τον έλεγχο της Ρωσίας
Αυτοκίνητο
Η στιγμή που η 19χρονη στο Μαυροβούνιο λύνει τη ζώνη από το αλεξίπτωτο της και πέφτει στο κενό από ύψος 50 μέτρων
Οι τελευταίες κινήσεις της 19χρονης καταγράφηκαν από κάμερα - Πιθανολογείται ότι έπαθε κρίση πανικού στον αέρα - Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν πως ούρλιαζε «βοήθεια»
Γυναίκα
49χρονος στη Ρουμανία σκότωσε την έγκυο πρώην σύντροφό του – Την πυροβόλησε μπροστά στην κόρη της, δείτε βίντεο
Το θύμα που πυροβολήθηκε 4 φορές ήταν γνωστό σε όλη τη χώρα λόγω της συμμετοχής της σε ριάλιτι σόου - Είχε καταθέσει σε βάρος του δράστη ασφαλιστικά μέτρα
Δρόμος
2