Κόσμος

Δύο Ρώσοι για μία θέση προέδρου

Βλαντιμίρ και Μεντβέντεφ φαίνεται πως θέλουν την ίδια θέση.

Σε ερώτηση στη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής για τις προεδρικές εκλογές στη Ρωσία ο πρωθυπουργός, Βλαντιμίρ Πούτιν δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να θέσει και πάλι υποψηφιότητα για την προεδρία.
 
Ο πρώην πρόεδρος και νυν πρωθυπουργός δήλωσε ότι αυτό θα εξαρτηθεί από την πορεία της οικονομίας. Τώρα απλώς εστιάζει και απολαμβάνει τα καθήκοντα του, ενώ παίρνει μη δημοφιλείς αποφάσεις χωρίς να σκέφτεται τον εκλογικό αντίκτυπο.  

Λίγο αργότερα όμως και ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα στις εκλογές του 2012 για την προεδρία, κάτι που φαίνεται πως έρχεται σε απευθείας κόντρα με τις δηλώσεις του Βλαντιμίρ Πούτιν, που τον είχε προτείνει για την προεδρία της Ρωσίας.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Γαλλία: Δεν υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία για ουκρανική επίθεση με στόχο την κατοικία του Πούτιν
«Η Ουκρανία και οι εταίροι της είναι προσηλωμένοι σε μια πορεία ειρήνης, ενώ η Ρωσία έχει επιλέξει να συνεχίσει και να εντείνει τον πόλεμο της κατά της Ουκρανίας» είπε πηγή προσκείμενη στον Γάλλο πρόεδρο
Εμανουέλ Μακρόν