Κόσμος

Ένταση για την προσβολή στον Χομεϊνί

Οι Φρουροί της Επανάστασης προειδοποίησαν ότι δεν θα δεχτούν προσβολές του ανώτατου θρησκευτικού ηγέτη του Ιράν.  

Στην ανακοίνωση τους οι Φρουροί της Επανάστασης στο Ιράν εξηγούν ότι δεν θα ανεχτούν να μείνει ατιμώρητη η προσβολή στον πρόσωπο του Αγιατολάχ Χομεϊνί.

“Εμείς ως υποστηρικτές του Ιμάμη Χομεϊνί δεν θα ανεχτούμε καμία αδυναμία στον εντοπισμό, τη δίκη και την τιμωρία αυτών που βρίσκονται πίσω από την προσβολή, αλλά και αυτών που προχώρησαν στις προσβλητικές ενέργειες”.

Η κίνηση αυτή έρχεται να προστεθεί στις πιέσεις που δέχεται η αντιπολίτευση στο Ιράν, καθώς ΜΜΕ στο Ιράν ανέφεραν ότι φοιτητές της αντιπολίτευσης ότι κατέστρεψαν φωτογραφίες του Χομεϊνί στη διάρκεια αντικυβερνητικών διαδηλώσεων την περασμένη Δευτέρα.

Πάντως μέσα στο γενικότερο κλίμα έντασης που επικρατεί, ιστοσελίδες της αντιπολίτευσης άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο να συλληφθεί ο ηγέτης τους, Μιρχοσεΐν Μουσαβί.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η ΕΕ ζητά από τον Ντόναλντ Τραμπ παράταση μέχρι τις 9 Ιουλίου για μια «καλή εμπορική συμφωνία»
Μετά τις απειλές Τραμπ για επιβολή δασμών 50% στα ευρωπαϊκά προϊόντα, η φον ντερ Λάιεν είπε στην μεταξύ τους τηλεφωνική επικοινωνία ότι η ΕΕ θα χρειαστεί χρόνο για να καταλήξει σε συμφωνία
Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν και Ντόναλντ Τραμπ