Αθλητικά

Απολύθηκε ο Τζένγκα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Παλέρμο αποτελεί ο Βάλτερ Τζένγκα.

Την ισοπαλία με 1-1 απέναντι στην Κατάνια για την 13η αγωνιστική της Σέριε Α πλήρωσε ο Βάλτερ Τζένγκα, αφού όπως αναφέρει η ανακοίνωση του επίσημου σάιτ της Παλέρμο απαλλάσσεται από τα καθήκοντα του προπονητή της πρώτης ομάδας.

 
Ο 49χρονος Ιταλός τεχνικός θεωρείται από τους πιο ελπιδοφόρους προπονητές στην γειτονική χώρα, ενώ την περσινή χρονιά ήταν στην Κατάνια.
 
Πιθανότερος αντικαταστάτης του θεωρείται ο Ντέλιο Ρόσι που αποχώρησε από την Λάτσιο στο τέλος της προηγούμενης περιόδου.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Παρί Σεν Ζερμέν – Μαρσέιγ 4-1 πεν. (2-2 κ.δ.): Ο Ράμος έστειλε τον τελικό στα πέναλτι στο 95′ και ο Σεβαλιέ έδωσε στους Παριζιάνους το γαλλικό Σούπερ Καπ
Ο Πορτογάλος επιθετικός έσωσε την Παρί Σεν Ζερμέν στο φινάλε της κανονικής διάρκειας και ο Αργεντινός τερματοφύλακας κατέβασε ρολά στα πέναλτι
AP Photo