Κόσμος

Δεν παίρνουν πτυχίο γιατί είναι…παχύσαρκοι

Σάλο προκαλεί στις ΗΠΑ η απόφαση...
του Πανεπιστημίου Λίνκολν της Πενσιλβάνιας να μην επιτρέψει να πάρουν πτυχίο φοιτητές που ήταν παχύσαρκοι και δεν έκαναν τίποτε για να αδυνατίσουν.
 
Οι 25 φοιτητές πέρασαν τα μαθήματά τους, δεν έχουν κάποιο πειθαρχικό παράπτωμα, είναι όμως “κατ’ εξακολούθηση” παχύσαρκοι από το 2006 που μπήκαν στο πανεπιστήμιο μέχρι σήμερα.
 
Από το 2005, οι αρχές του Πανεπιστημίου Λίνκολν περιέλαβαν στις απαιτήσεις για το πτυχίο την υποχρεωτική παρακολούθηση ενός εξάμηνου μαθήματος με τίτλο Fitness for Life, το οποίο περιλαμβάνει γυμναστική, διατροφική εκπαίδευση και συνεδρίες “αυτοσυνείδησης”, για όσους ήταν παχύσαρκοι κατά την εισαγωγή τους στο πανεπιστήμιο.
 
Από τους 92 παχύσαρκους που μπήκαν στο Ίδρυμα, οι 67 κατόρθωσαν να αδυνατίσουν, οι 25 όμως αρνήθηκαν να εγγραφούν στο μάθημα απώλειας βάρους, οπότε δεν μπορούν να αποφοιτήσουν!
 
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πολεμική νύχτα για Ινδία και Πακιστάν: Το Νέο Δελχί έστειλε πυραύλους στο Κασμίρ – «Απάντησαν» με αντίποινα
Η Ινδία χτύπησε σε έξι τοποθεσίες στο Πακιστάν που απάντησε με πυρά πυροβολικού - Οκτώ Πακιστανοί έχουν σκοτωθεί και άλλοι 35 έχουν τραυματιστεί από τα ινδικά πλήγματα, σύμφωνα με τον νέο επίσημο απολογισμό
Η Ινδία επιτέθηκε στο Πακιστάβ 3
Ανανεώθηκε πριν 3 ώρες
Ο Φρίντριχ Μερτς παρέλαβε από τον Όλαφ Σολτς την καγκελαρία της Γερμανίας με λουλούδια – «Τι μέρα κι αυτή»
«Κρατήσατε τη Γερμανία στη σωστή πορεία κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου και τελικά πήρατε τις σωστές αποφάσεις», δήλωσε ο Μερτς απευθυνόμενος στον Σολτς για τις επιλογές του σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία
Ο πρώην Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς και ο διάδοχός του, Φρίντριχ Μερτς, ηγέτης της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU), στην τελετή παράδοσης - παραλαβής στην Καγκελαρία στο Βερολίνο