Πολιτική

Debate για τους υποψήφιους;

Επιστολή Μπακογιάννη για τους όρους της προεκλογικής εκστρατείας των 4 υποψηφίων. 

Σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη με επιστολή της στους τρεις συνυποψήφιους της για την προεδρία της ΝΔ ζητάει να υπάρξει κοινή συμφωνία για προεκλογικούς κανόνες. 

Προφανώς για να μην απειληθεί η ΝΔ με εσωστρέφεια προτείνει να συμφωνήσουν σε δύο κοινές εμφανίσεις όλων των υποψηφίων σε κομματικές εκδηλώσεις αλλά και κοινή γραμμή επικοινωνίας για να μην υπάρχουν υπερβολές μεταξύ στελεχών που στηρίζουν διαφορετικούς υποψήφιους.

 Η απάντηση του Δημήτρη Αβραμόπουλου ήταν θετική και προχώρησε ένα βήμα παραπέρα. Πρότεινε να γίνουν δύο debate στην τηλεόραση. Ένα πριν την εκλογή και ένα ακόμη αν υπάρξει δεύτερος γύρος πριν την τελική εκλογή του προέδρου.

Και ο Αντώνης Σαμαράς έστειλε άμεσα επιστολή στην Ντ. Μπακογιάννη σε πολύ φιλικό τόνο και γραμμένη μάλιστα σε β’ ενικό. Συμφώνησε ότι πρέπει να συζητήσουν το πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και ανέφερε χαρακτηριστικά ότι “οι όποιες διαφοροποιήσεις δεν θα πρέπει να ευτελίστουν σε προσωπικές αντιπαραθέσεις ούτε και θα πρέπει τα ΜΜΕ να γίνουν πεδίο μεταξύ μας προστριβών”.

Βέβαια η πρώην υπουργός Εξωτερικών δεν άφησε εκτός τον Άρη Σπηλιωτόπουλο στον οποίο έστειλε επιστολή με τις θέσεις της πάνω στις προτάσεις που διατύπωσε ο πρώην υπουργός Παιδείας.

Η Κεντρική Επιτροπή της ΝΔ συνεδριάζει το Σάββατο 31 Οκτωβρίου 2009 ενόψει του Εκτάκτου Συνεδρίου της 7ης Νοεμβρίου, για να εγκρίνει την εισήγηση την οποία θα καταθέσει στο συνέδριο για την αναθεώρηση του καταστατικού.   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Επιχείρηση επαναπροσέγγισης της μεσαίας τάξης μέσω ΔΕΘ – Πακέτο μέτρων ακόμα και 2 δισ. ευρώ
Με τις ανακοινώσεις, το Μέγαρο Μαξίμου επιδιώκει να εκπέμψει ένα μήνυμα επανεκκίνησης και παράλληλα ένα μήνυμα ότι η επιστροφή του μερίσματος στους πολίτες είναι προτεραιότητα για την κυβέρνηση
O Κυριάκος Μητσοτάκης 3
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ετοιμάζει το «πακέτο» της ΔΕΘ: Στο τραπέζι ρυθμίσεις για ενοίκια, φορολογία και «προσωπική διαφορά» συνταξιούχων
Ο Κ. Μητσοτάκης θα δώσει έμφαση και στις πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για την ενίσχυση της θέσης της χώρας στη διεθνή «σκακιέρα», όπως και για την αμυντική θωράκιση της χώρας
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης 134
Άδωνις Γεωργιάδης για τις παράνομες συνταγογραφήσεις: Καμία τέτοια παράνομη συμπεριφορά δεν έχει θέση στο ΕΣΥ
«Έχουμε δώσει και δίνουμε διαρκώς οδηγίες στους ιατρούς του ΕΣΥ να προσέχουν την μυστικότητα των κωδικών τους, για το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης»
Ο Υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης 4