Κόσμος

Σοκ: 14χρονη σκότωσε τη μητέρα της για το ίντερνετ

Δεν την άφηνε να χρησιμοποιεί το ίντερνετ και έτσι πήρε ένα μαχαίρι και της το κάρφωσε στην καρδιά

 

Σοκαρισμένη είναι η Αυστρία από την παραδοχή 14χρονης ότι σκότωσε την μητέρα της με κουζινο-μάχαιρο γιατί δεν την άφηνε να χρησιμοποιήσει το ίντερνετ.
 
Η 14χρονη είπε στους αστυνομικούς ότι εδώ και καιρό δεν τα πήγαινε καλά με την 37χρονη μητέρα της. Συχνά όπως είπε τσακώνονταν γιατί περνούσε αρκετές ώρες στο ίντερνετ.
 
Την Τρίτη η 14χρονη πήγε σπίτι και αμέσως πήγε στο δωμάτιο της να σερφάρει στο ίντερνετ. Τότε πήγε η μητέρα της και της έβαλε της φωνές. Για αρκετή ώρα οι δύο τους τσακώνονταν και η μητέρα είπε στην κόρη της ότι δεν θα ξαναχρησιμοποιήσει το ίντερνετ.
 
Τότε η μικρή αυστριακή πήγε στην κουζίνα, άρπαξε ένα μαχαίρι και πήγε στο δωμάτιο της μητέρα της όπου της το κάρφωσε στην καρδία! Ακολούθως η μικρή πήγε και έκατσε στον υπολογιστή της όπου συνέχιζε κανονικά να παίζει στο ίντερνετ.
 
Όταν ήρθε ο πατέρα της στο σπίτι βρήκε την γυναίκα του νεκρή και ειδοποίησε την αστυνομία. Η 14χρονη παραδέχτηκε αμέσως ότι αυτή την σκότωσε!
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο πρώην σύζυγος της Στεφανί του Μονακό μιλά για «στημένο» ροζ σκάνδαλο – «Μου έριξαν ουσίες στο ποτό και με φωτογράφισαν με γυμνό μοντέλο»
«Για μένα, ήταν σημαντικό η δικαιοσύνη να πει: ναι, έπεσες σε παγίδα. Δεν ήθελα τα παιδιά μου να μεγαλώσουν πιστεύοντας ότι ο πατέρας τους ήταν απλώς ο άντρας που απάτησε τη μητέρα τους»
Ο Ντανιέλ Ντικριέ και η Στεφανί του Μονακό
Νικολά Σαρκοζί: Στις 10 Νοεμβρίου θα εξεταστεί το αίτημα αποφυλάκισης του πρώην προέδρου της Γαλλίας
Το Ποινικό Δικαστήριο του Παρισιού τον καταδίκασε σε πέντε χρόνια κάθειρξης, κρίνοντας τον ένοχο για τη χρηματοδότηση της προεκλογικής εκστρατείας του από το καθεστώς του Μουάμαρ Καντάφι το 2007
Νικολά Σαρκοζί