Αθλητικά

Διπλό τίτλου του ΠΑΟ στου Ρέντη επί του ΟΣΦΠ

Μια ανάσα από τον έκτο σερί τίτλο του στην Α1 βόλεϊ γυναικών βρίσκεται ο Παναθηναϊκός μετά την εκτός έδρας νίκη του επί του Ολυμπιακού με 3-2 σετ στον πρώτο τελικό.

Τα κορίτσια του Τάκη Φλώρου έσπασαν το πλεονέκτημα της έδρας του Ολυμπιακού αν και βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 σετ. Κορυφαία των νικητών η Μόλναρ που σκόραρε στα κρίσιμα σημεία του αγώνα.

 
Ο δεύτερος τελικός θα διεξαχθεί την Πέμπτη στο κλειστό του Μετς, ενώ η ομάδα που θα φτάσει τις τρεις νίκες θα στεφθεί πρωταθλήτρια.
 
Τα σετ 2-3: 25-17, 25-22, 18-25, 21-25, 8-15
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα