Αθλητικά

Και τώρα οι δύο τους

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 3-1 σετ του Άρη στα Βασιλικά και θα αντιμετωπίσει στους τελικούς των πλέι-οφ τον Ολυμπιακό, με πλεονέκτημα έδρας.

Οι “πράσινοι” μπορεί να παρατάχθηκαν χωρίς τον Κώστα Χριστοφιδέλη όμως είχαν στην διάθεση τους έναν εξαιρετικό Λίμπερμαν Αγκάμεζ και πήραν μία σπουδαία νίκη που τους επιτρέπει να διεκδικήσουν το νταμπλ με αντίπαλο τον Ολυμπιακό.

 
Η αρχή γίνεται την προσεχή Δευτέρα (03/05) στο κλειστό της Γλυφάδας, όπου ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να διατηρήσει το πλεονέκτημα έδρας και να αποφύγει το περσινό πάθημα.
 
Τα σετ: 22-25, 25-20, 27-29, 21-25
 
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα