Αθλητικά

Σε πέμπτο ματς Πανελλήνιος και Μαρούσι

Οι Ολυμπιονίκες επικράτησαν σχετικά εύκολα του Αμαρουσίου στον τέταρτο αγώνα των δύο ομάδων, ισοφάρισαν σε 2-2 και όλα θα κριθούν στο πέμπτο παιχνίδι που θα γίνιε την Τρίτη στο κλειστό του Αγίου Θωμά.

Ο Πανελλήνιος από την αρχή του αγώνα πήρε τα ηνία στο σκορ και δεν έχασε σε κανένα σημείο το προβάδισμα φτάνοντας στο τελικό 86-79.

Μπλάκνεϊ και Βουγιούκας συνέχισαν από εκεί που είχαν σταματήσει και οδήγησαν την ομάδα τους στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους.

Τα δεκάλεπτα: 25-16, 49-34, 67-57, 86-79
 

Πανελλήνιος: Ξανθόπουλος 1, Παπαμακάριος 7, Χαραλαμπίδης 15, Καλαϊτζής 2, Όουενς 7, Σμιθ 14, Μπλάκνεϊ 21 (4 τρίποντα, 6 ασίστ), Κολόκας 2, Βουγιούκας 17 (8 ριμπάουντ).
 
Μαρούσι: Κις 12, Λούκας 11, Πελεκάνος 10, Μπατής 7, Χόμαν 9, Νάτσφεϊ 6, Μαυροειδής 14 (11 ριμπάουντ), Καλάθης 5, Καϊμακόγλου 5.
Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα