Κόσμος

Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο της Καμπούλ

Οφείλεται σε ατύχημα, σύμφωνα με το ΝΑΤΟ. Εξερράγη ποσότητα εκρηκτικών κατα τη μεταφορά τους.

Η ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε το πρωί στην Καμπουλ, κοντά στο υπουργείο Εξωτερικών, οφείλεται σε ατύχημα, ανακοίνωσε εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ

 “Δεν πρόκειται για επίθεση. Ήταν ατύχημα στο οποίο εμπλέκεται ο αφγανικός στρατός. Αφγανικό στρατιωτικό όχημα μετέφερε εκρηκτικά τα οποία εξερράγησαν”, δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΝΑΤΟ στην Καμπούλ, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει εάν υπήρξαν θύματα.
    

   

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Το παραλήρημα του Τραμπ για την ενδοοικογενειακή βία: «Αν κάποιος έχει καβγαδάκι με τη γυναίκα του, λένε πως διέπραξε έγκλημα»
Ο Ντόναλντ Τραμπ τόνισε πως τα περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας δεν θα έπρεπε να συμπεριλαμβάνονται στις στατιστικές για την εγκληματικότητα. ισχυρίστηκε πως οι πολιτικοί αντίπαλοί του βάλθηκαν να παραφουσκώνουν τις στατιστικές για την εγκληματικότητα για να αμαυρώσουν την εικόνα του.
Ντόναλντ Τραμπ
Ο Εμανουέλ Μακρόν σε αγώνα δρόμου για να σώσει την πενταετία του μετά την πτώση της κυβέρνησης
Ο Εμανουέλ Μακρόν βρίσκεται αντιμέτωπος με μια αδύνατη εξίσωση: να βρει γρήγορα έναν πρωθυπουργό ικανό να κρατήσει τον δημοσιονομικό προσανατολισμό και να σώσει την πενταετία του αναλύουν η Figaro και η Le Temps
Ο γάλλος πρόεδρος Εμανουελ Μακρόν