Οικονομία

Κάμψη στους εμπορικούς όγκους τον Απρίλιο

Μείωση 5,8% σε ετήσια βάση παρουσίασε τον Απρίλιο ο ...

Δείκτης Όγκου στο Λιανικό Εμπόριο, μαζί με τα καύσιμα. έναντι μείωσης 15,0% που είχε καταγραφεί στην αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛ.ΣΤΑΤ.), ο Δείκτης Όγκου, χωρίς τα καύσιμα (όπως δημοσιευόταν μέχρι το Δεκέμβριο 2008), μειώθηκε κατά 5,6% σε σχέση με τον Απρίλιο του 2009, έναντι μείωσης 12,3% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών, με τα καύσιμα, μειώθηκε κατά 0,4% σε ετήσια βάση, έναντι μείωσης 14,2%, που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Ο Δείκτης Κύκλου Εργασιών, χωρίς τα καύσιμα (όπως δημοσιευόταν μέχρι το Δεκέμβριο 2008), κατά το μήνα Απρίλιο 2010, σε σύγκριση με το δείκτη του Απριλίου 2009, σημείωσε μείωση 4,1%, έναντι μείωσης 9,8% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση του έτους 2009 προς το 2008.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Οικονομία
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Οικονομία: Περισσότερα άρθρα
Στην άμυνα και ενδεχόμενες κρίσεις ρίχνει το 50% των νέων κονδυλίων της η ΕΕ για την επόμενη δεκαετία - Η ακτινογραφία του διπλού πακέτου των Βρυξελλών έως το 2034
Από 2,8 τρισ. ευρώ που έχει ανακοινώσει η ΕΕ για το νέο κοινοτικό προϋπολογισμό και το ReArmEU, τα 1,4 τρισ. ευρώ θα πάνε στην άμυνα και στο μηχανισμό κρίσεων
Ισραηλινά τανκ στη Γάζα
Δασμοί ΗΠΑ κατά ΕΕ: Κάτω από 30%, αλλά χωρίς εξαιρέσεις προβλέπει το επικρατέστερο σενάριο από 1η Αυγούστου 2025
Ο Γερμανός καγκελάριος δήλωσε πως στόχος είναι όσο χαμηλότεροι δασμοί και από τις δύο πλευρές, ενώ δεν βλέπει πιθανό να υπάρξουν εξαιρέσεις στους ενιαίους συντελεστές
Αμερικανική σημαία μπροστά από το Καπιτώλιο των ΗΠΑ