Κόσμος

Ιερουσαλήμ: Ανοίγει ξανά η ”Πλατεία των Τεμενών” μετά την επίθεση με τους δύο νεκρούς αστυνομικούς

Ανοίγει εκ νένου αύριο Κυριακή η Πλατεία των Τεμενών στην Παλιά Πόλη της Ιερουσαλήμ, συμφωνα ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου. Η πλατεία είχε κλείσει μετά από την ένοπλη επίθεση εναντίον Ισραηλινών στρατιωτών, που στοίχισε τη ζωή σε δύο από αυτούς.  

«Αποφασίστηκε να ανοίξουμε εκ νέου το Όρος του Ναού (Πλατεία των Τεμενών) σταδιακά αύριο (Κυριακή) για τους πιστούς, τους επισκέπτες και τους τουρίστες» επισημαίνεται στο δελτίο τύπου.

Το κλείσιμο της Πλατείας των Τεμενών, του τρίτου ιερότερου τόπου για το Ισλάμ, είχαν καταγγείλει οι Παλαιστίνιοι και ο μουσουλμανικός κόσμος. 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
29 παιδιά σκοτώθηκαν στον «πόλεμο» μεταξύ αντιπάλων καρτέλ στο Μεξικό - Τουλάχιστον 97 οι αγνοούμενοι
Ο πόλεμος μεταξύ των κληρονόμων του «Ελ Τσάπο» και της φράξιας του «Ελ Μάγιο» στην πολιτεία Σιναλόα έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 1.200 ανθρώπους, ενώ άλλοι 1.400 αγνοούνται
Εθνικοί φρουροί αποκλείουν μια περιοχή όπου ένα πτώμα βρίσκεται σε δρόμο στην πόλη Culiacan της πολιτείας Sinaloa