Πολιτική

ΚΚΕ για Ηριάννα: Προκλητική η φυλάκισή της – Έχει ευθύνες η κυβέρνηση

''Προκλητική'' και ''επικίνδυνη'' χαρακτηρίζει το ΚΚΕ την απόφαση για την παραμονή στην φυλακή της Ηριάννας, μετά και την απόφαση του πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας Στην ανακοίνωσή του Κομμουνιστικό Κόμμα σημειώνει ότι η επιμονή των δικαστηρίων είναι άδικη, αφού δεν υπάρχει κανένα αποδεικτικό στοιχείο. 

Όπως υπογραμμίζει το ΚΚΕ, σοβαρές ευθύνες επωμίζεται και η κυβέρνηση, «που όχι μόνο διατηρεί άθικτο το αυταρχικό-κατασταλτικό νομοθετικό πλαίσιο των προηγούμενων κυβερνήσεων, που τυλίγει ανθρώπους σε μια “κόλλα χαρτί” και αποτελεί τη βάση τέτοιων απαράδεκτων δικαστικών αποφάσεων, αλλά και το εμπλουτίζει συνεχώς, στο πλαίσιο και της προσαρμογής της ελληνικής νομοθεσίας στις αντιδραστικές ευρωενωσιακές κατευθύνσεις».

«Εσχάτως μάλιστα ο ΣΥΡΙΖΑ -μέσω του δημοσιογραφικού του οργάνου- υιοθετεί όλο το αντιδραστικό ιδεολογικό οπλοστάσιο, μέχρι και τη θεωρία των δύο άκρων, ενισχύοντας το γενικότερο κλίμα καταστολής κι αυταρχισμού» προσθέτει το ΚΚΕ.

Καταλήγοντας, το Κομμουνιστικό Κόμμα αναφέρει: «Κατά συνέπεια οι αντιδράσεις στελεχών της κυβέρνησης κατά της δικαστικής απόφασης υπηρετούν άλλους σχεδιασμούς, στο φόντο της γενικότερης αντιπαράθεσης γύρω απ’ τη “δικαιοσύνη”, ενώ περιέχουν κι αρκετή δόση υποκρισίας, όσο δεν ακουμπούν το αυταρχικό νομοθετικό πλαίσιο, όπως για παράδειγμα αυτό της λεγόμενης «αντιτρομοκρατικής νομοθεσίας». 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Εκλογές ζητεί ο Νίκος Ανδρουλάκης: «Έχουμε μια βαθιά διεφθαρμένη κυβέρνηση, που επιλέγει την ατιμωρησία και τα παιχνίδια με τους θεσμούς»
Ρωτάω λοιπόν σήμερα: Ποιον θα εμπιστευτεί ο ελληνικός λαός; Εμένα ή τους διεφθαρμένους βουλευτές και υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας;
Νίκος Ανδρουλάκης
Γιώργος Μυλωνάκης: Κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου στον εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για κατασκευασμένες τηλεφωνικές συνομιλίες και sms
«Είμαι βέβαιος ότι η Ελληνική δικαιοσύνη θα αποκαλύψει σύντομα ποιοι είναι οι δράστες και ποια είναι τα πραγματικά τους κίνητρα»
Γιώργος Μυλωνάκης
Στην Επιτροπή Δεοντολογίας Τσιάρας και Μηταράκης – Με υπόμνημα θα απαντήσουν οι υπόλοιποι «γαλάζιοι» βουλευτές για την υπόθεση ΟΠΕΚΕΠΕ
Η κυβέρνηση, η οποία επί της αρχής λέει «ναι» στις άρσεις ασυλίας των βουλευτών της, αποφάσισε να μη θέσει κομματική πειθαρχία και τα μέλη της ΝΔ να ψηφίσουν κατά συνείδηση
τσιάρας