Κόσμος

Άφησε την κορούλα της να πεθάνει για να φτιάξει τα μαλλιά της

Αντιμέτωπη με τις συνέπειες του νόμου μια 25χρονη μητέρα που άφησε την ενός έτους κορούλα της στο καυτό αυτοκίνητο και πήγε στο κομμωτήριο.

Η Dijanelle Fowler είχε αφήσει ανοιχτό το air condition στο αυτοκίνητο και πήγε στο κομμωτήριο, αλλά όταν γύρισε η κορούλα της ξεψυχούσε από τη ζέστη.

Αντί να καλέσει άμεσα τις αρχές πήρε την οδική βοήθεια για να φτιάξει την μπαταρία του αυτοκινήτου. Έκρυψε μάλιστα την κορούλα της από τον άνθρωπο της οδικής βοήθειας και μετά οδήγησε στο νοσοκομείο Emory University Hospital καλώντας παράλληλα τις αρχές.

Όταν έφτασαν οι διασώστες, η μικρή Skylar Fowler ήταν νεκρή. “Δεν πιστεύω ότι ήταν σκόπιμο”, τόνισε ο επικεφαλής της αστυνομίας. “Φαίνεται ότι ήταν ατύχημα. Ωστόσο, με αυτό κατά νου, υπάρχουν συνέπειες”.

Η Fowler είπε στους αστυνομικούς πως λιποθύμησε από ένα ιατρικό πρόβλημα, αλλά οι αρχές τονίζουν ότι η κατάσταση του παιδιού έδειχνε ότι είχε πεθάνει ώρες πριν τη στιγμή που τους είπε η μητέρα.

Πηγή: Nydailynews

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
«Δεν έχουμε να πούμε κάτι άλλο» επιμένει η Ρωσία για την εισβολή ρωσικών drones στον πολωνικό εναέριο χώρο
Το ισπανικό υπουργείο Εξωτερικών και η ολλανδική κυβέρνηση κάλεσαν τους Ρώσους πρεσβευτές σε Μαδρίτη και Άμστερνταμ αντίστοιχα για να διαμαρτυρηθούν για το περιστατικό
Η κατεστραμμένη οροφή σπιτιού από συντρίμμια ρωσικού drone στην ανατολική Πολωνία 1
Πολίτες και τουρίστες στην Ρώμη θα μπορούν να κολυμπούν ελεύθερα στον Τίβερη μέσα στην επόμενη 5ετία
Οι πρώτοι περιορισμοί στην κολύμβηση στον Τίβερη επιβλήθηκαν τη δεκαετία του 1960, το οποίο οφειλόταν στη ρύπανση των υδάτων - «Υπάρχουν ήδη ημέρες στις οποίες τα νερά του Τίβερη» λέει ο δήμαρχος
Κολυμβητής βουτάει στα νερά του ποταμού Τίβερη