Κόσμος

Σοκ! Τραγουδίστρια πέθανε πάνω στη σκηνή [vids]

Θλίψη για τον πρόωρο χαμό της ανερχόμενης τραγουδίστριας, Μπαρμπαρά Βελντέν, που βρήκε φρικτό θάνατο μόλις στα 35 της χρόνια. Όλα δείχνουν ότι η Βελντέν υπέστη ηλεκτροπληξία κατά τη διάρκεια της συναυλίας στην οποία συμμετείχε...

Η 35χρονη γαλλίδα τραγουδίστρια Μπαρμπαρά Βελντέν πέθανε χθες βράδυ πάνω στη σκηνή πιθανόν από ηλεκτροπληξία, κατά τη διάρκεια συναυλίας της μέσα σε εκκλησία της πόλης Γκουρντόν, στην περιοχή Λοτ της νοτιοδυτικής Γαλλίας, ανακοίνωσε σήμερα η εισαγγελία της Καόρ.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε μέσα στη Φραγκισκανική Εκκλησία της Γκουρντόν, γύρω στα μεσάνυχτα, κατά τη διάρκεια καταιγίδας που πλήττει την περιοχή.

Η τραγουδίστρια που συμμετείχε στο φεστιβάλ Λεό Φερέ, ξαφνικά κατέρρευσε. Τα μέλη της υπηρεσίας Πρώτων Βοηθειών που έφθασαν επί τόπου δεν κατάφεραν να τη σώσουν, όπως έγινε γνωστό από την πυροσβεστική υπηρεσία.

Έρευνα διενεργείται για την “αναζήτηση των αιτιών του θανάτου” και “θα φανεί εντός των προσεχών εβδομάδων αν είναι αναγκαία μια επαναξιολόγηση”, διευκρίνισε η εισαγγελία.

Η έρευνα που αναμένεται να εντοπίσει τους λόγους της ηλεκτρικής βλάβης, έχει ανατεθεί στην ταξιαρχία ερευνών της χωροφυλακής της Γκουρντόν με τη συνδρομή ενός τεχνικού της χωροφυλακής της Λοτ.

“Καμιά εκδοχή δεν έχει αποκλειστεί”, υπογράμμισε η εισαγγελία. Το 2016, η Μπαρμπαρά Βελντέν κέρδισε το πρώτο βραβείο στο διαγωνισμό “Νέα Ταλέντα” του Φεστιβάλ Ζακ Μπρελ, καθώς και το βραβείο “Revelation Scene” της Ακαδημίας Σαρλ Κρο.

Στις αρχές του περασμένου Φεβρουαρίου είχε κυκλοφορήσει ο πρώτος της δίσκος με τίτλο “Le grand H de l’homme”.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Πάπας Λέων ΙΔ’: «Αξιοποιούμε την πολύτιμη κληρονομιά του Φραγκίσκου και πορευόμαστε με την ίδια ελπίδα που πηγάζει από την πίστη»
Με αναφορά στο όνομα που επέλεξε και στην παρακαταθήκη του Φραγκίσκου, ο νέος πάπας υπογράμμισε: «Αισθανόμενος ότι πρέπει να ακολουθήσω αυτά τα χνάρια, σκέφτηκα να λάβω το όνομα Λέων ο ΙΔ'»
Ο Πάπας Λέων ΙΔ΄ μιλάει κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους καρδιναλίους στο Βατικανό
Μάργκοτ Φρίντλεντερ: Πέθανε η γηραιότερη επιζήσασα του ολοκαυτώματος σε ηλικία 103 ετών
Μετά την επιστροφή της στη Γερμανία, η Friedländer έδωσε πολυάριθμες ομιλίες και επισκέφθηκε πολλά γερμανικά σχολεία για να συνομιλήσει με παιδιά και νέους - υπήρξε εξέχουσα φωνή στη σύγχρονη Γερμανία
Η Margot Friedländer
Μακρόν και Μερτς απειλούν με νέες σκληρές κυρώσεις τη Ρωσία αν δεν δεχθεί την εκεχειρία
Οι δυο ηγέτες μαζί με τον Τουσκ και τον Στάρμερ βρίσκονται στην Ουκρανία για να εκφράσουν τη στήριξή τους προς την Ουκρανία και να ζητήσουν από τη Ρωσία να δεχθεί «πλήρη και άνευ όρων» εκεχειρία 30 ημερών
Μακρόν και Ζελένσκι στο Κίεβο 2