Ελλάδα

Die Welt: Επιστροφή των μαρμάρων του Παρθενώνα λόγω … Brexit

Κι όμως μπορεί το Brexit να φέρει πίσω τα μάρμαρα του Παρθενώνα, τουλάχιστον όπως αναφέρει η η γερμανική εφημερίδα Die Welt.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει στο δημοσίευμά της η Die Welt, η Ελλάδα μπορεί να ασκήσει πιέσεις στους Βρετανούς με αφορμή την υπογραφή συμφωνίας για την ‘έξοδο από την Ε.Ε.

Η Ελλάδα μπορεί να απειλήσει με βέτο την όποια συμφωνία Βρετανίας – Ε.Ε. Για το Brexit απαιτώντας την επιστροφή των Μαρμάρων.

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΕΕ, το Brexit, θα πρέπει να εγκριθεί από κάθε εθνικό κοινοβούλιο στην ΕΕ, επομένως και του Ελληνικού. Ουσιαστικά παρουσιάζεται για την Ελλάδα μια πρώτης τάξης ευκαιρία για άσκηση ασφυκτικής πίεσης στη Βρετανία.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Ελλάδα
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Ελλάδα: Περισσότερα άρθρα
Συναγερμός στην Πανεπιστημιούπολη: Βρέθηκαν εκρηκτικά στρατιωτικού τύπου και βραδύκαυστο φιτίλι
Tις εκρηκτικές πλάκες εντόπισε μία περαστική, η οποία άμεσα κάλεσε την αστυνομία, ενώ στο σημείο φέρεται να υπήρχε και ύποπτος, ο οποίος όμως είχε ήδη αποχωρήσει μόλις έφτασαν οι αστυνομικοί
Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ
10
Τρελή πορεία με 206χλμ στην Εθνική Πατρών – Κορίνθου: Μεθυσμένος οδηγός τραυμάτισε αστυνομικό στην προσπάθειά του να διαφύγει
Ο οδηγός με την πρόφαση ότι πάει να πιει νερό στο αυτοκίνητό του, μπήκε στο όχημα και στην προσπάθειά του να διαφύγει παρέσυρε τον αστυνομικό και τον τραυμάτισε
Περιπολικό 4