Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας θα παρευρεθεί στην εκδήλωση των Κ.Ο. Λάρυμνας – Μαρτίνου, για τα 100 χρόνια από την Οκτωβριανή Σοσιαλιστική Επανάσταση, στην πλατεία Μαλέρδου (γήπεδο 5x5), την Παρασκευή 25 Αυγούστου στις 8.30 μ.μ., στη Λάρυμνα.
«Η πιο έντιμη κυβέρνηση έχει δύο καταδικασμένους υπουργούς», είπε ο υπουργός Δικαιοσύνης, σχολιάζοντας τις αναφορές Φάμελλου περί έντιμης κυβέρνησης Τσίπρα
«Στις 7 και 8 Φεβρουαρίου, στο Έκτακτο Συνέδριο που συγκαλώ, θα πάρουμε όλοι μαζί την απόφαση για το μέλλον του Κινήματος Δημοκρατίας», είπε ο Στέφανος Κασσελάκης
Η γενική συνέλευση εξέδωσε ομόφωνο ψήφισμα με το οποίο οι εισαγγελείς «καταδικάζουν κάθε προσπάθεια απαξίωσης και στοχοποίησης των εισαγγελικών λειτουργών, με αφορμή τους χειρισμούς τους σε συγκεκριμένες υποθέσεις»