Πολιτική

Η boulangerie του Τσακαλώτου και το άφαντο POS

Τον γύρο των ΜΜΕ ηλεκτρονικών και μη κάνει ένα δημοσίευμα της Ελευθερίας του Τύπου, σύμφωνα με το οποίο, ο φούρνος από τον οποίο ψωνίζει συχνά ο υπουργός Οικονομικών, Ευκλείδης Τσακαλώτος, αρνείται να βάλει POS.

Σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα, ο φούρνος, που ανήκει σε γνωστή αλυσίδα εκ Γαλλίας, αρνείται να προμηθευτεί POS έτσι ώστε να δέχεται χρεωστικές και πιστωτικές κάρτες και οι υπάλληλοι το λένε στους πελάτες αφού έχουν ήδη φτάσει στο ταμείο.

Υπενθυμίζεται πάντως ότι σύμφωνα με το ΦΕΚ είναι υποχρεωτική η εγκατάσταση POS για λιανικό εμπόριο ψωμιού, αρτοσκευασμάτων και λοιπών ειδών αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής σε εξειδικευμένα καταστήματα.

Βέβαια, όπως είχε επισημάνει μετά από καταγγελία αναγνώστη το newsit.gr είναι απαράδεκτο να μην υπάρχουν POS σε δημόσιες υπηρεσίες όπως για παράδειγμα το κεντρικό περίπτερο του ΟΑΣΑ στο αεροδρόμιο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Κυριάκος Μητσοτάκης: Μειώσαμε την ανεργία στο 8% και δημιουργήσαμε 500.000 νέες θέσεις εργασίας τα τελευταία έξι χρόνια
Ο Πρωθυπουργός έδωσε το παρών στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης με τίτλο «Χτίζοντας γέφυρες ανάμεσα στο ανθρώπινο δυναμικό και την αγορά εργασίας»
Ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης στην εκδήλωση του Υπουργείου Εργασίας στο κέντρο «Ελληνικός Κόσμος»
2