Κόσμος

Σεισμός – Μεξικό: Σοκ σε σχολείο – Τουλάχιστον 30 νεκροί – Δεκάδες αγνοούνται [pics, vids]

Το σχολείο Enrique Rébsamen κατέρρευσε. Στα συντρίμμια καταπλακώθηκαν δεκάδες παιδιά. Κάθε ώρα που περνάει ο αριθμός των νεκρών μεγαλώνει. Τουλάχιστον 30 είναι οι νεκροί μέχρι αυτή την ώρα. Τα θύματα στην πλειοψηφία τους είναι παιδιά. Ο σεισμός άφησε πίσω του περισσότερα από 140 θύματα.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο για δεκάδες εγκλωβισμένους στο σχολείο, μέσα στα χαλάσματα. Υπολογίζεται ότι στα συντρίμμια έχουν παγιδευτεί ακόμη 20 άτομα. Ο σειμός βρήκε παιδιά και δασκάλους μέσα στο κτήριο.

Δυστυχώς οι διασώστες που έχουν σπεύσει μέχρι στιγμής ανασύρουν μονάχα νεκρούς. Δεν υπάρχουν πολλές ελπίδες για επιζώντες λένε οι ειδικοί.

Δυστυχώς η λίστα με τα παιδιά που έχουν διασωθεί είναι μικρή, περιλαμβάνει μόλις οκτώ ονόματα.

Εικόνες που σοκάρουν

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο Ντόναλντ Τραμπ επιτέθηκε στον Τζορτζ Σόρος και τον γιό του: «Δεν θα αφήσουμε τους ψυχοπαθείς να διαλύσουν τις ΗΠΑ»
«Ο Τζορτζ Σόρος και ο υπέροχος ακροαριστερός γιος του θα πρέπει να κατηγορηθούν με τον νόμο RICO για την υποστήριξή τους σε βίαιες διαμαρτυρίες και πολλά άλλα σε όλη τη χώρα»
Ντόναλντ Τραμπ 2
Γερμανία: Το αμφιλεγόμενο νομοσχέδιο για την εθελοντική στρατιωτική θητεία εγκρίθηκε από το υπουργικό συμβούλιο
Ο Γερμανός υπουργός Άμυνας Μπόρις χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ένα «τεράστιο βήμα προς τα εμπρός» - Μπορεί να «ανοίξει τον δρόμο» για την υποχρεωτική στράτευση
Γερμανός στρατιώτης