Κόσμος

Έληξε ο συναγερμός στο Λονδίνο – Ύποπτο δέμα σήμανε τον συναγερμό

Η βρετανική αστυνομία ανακοίνωσε ότι έληξε ο συναγερμός μετά την έρευνα που πραγματοποίησε για ύποπτο δέμα στο οικονομικό κέντρο της πρωτεύουσας, το Σίτι του Λονδίνου.

Η ίδια πηγή προσθέτει ένοπλοι αστυνομικοί και πυροτεχνουργοί με ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά περιπολούν τις περιοχές Λίβερπουλ Στριτ και Μούργκεϊτ. Τα τρένα, σύμφωνα με μάρτυρες, λειτουργούσαν κανονικά. Είχαν όμως αποκλειστεί οι δρόμοι γύρω από τους σταθμούς.

Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αναπτυχθεί στη Wilson Street μετά από αναφορά για ύποπτο πακέτο στην περιοχή. “Η πρώτη αναφορά έγινε στις 9.52 και το ερευνούμε.

Έχουν αποκλειστεί με κορδέλες οι διασταυρώσεις Moorgate και South Place, Eldon Street και Bloomfield Street και Wilson Street και South Street. Θα συμβουλεύαμε τους πολίτες να αποφύγουν την περιοχή”, τόνισε εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Παντού ένοπλοι στη Λίβερπουλ Στριτ

Ο Alex Holms, ιδρυτής του γκρουπ Anti-Bullying Ambassadors, τράβηξε βίντεο με ένοπλους αστυνομικούς να περιπολούν και εκπαιδευμένα σκυλιά έξω από τα γραφεία του.

“Μας ζητούν να μη φύγουμε από το κτίριο. Ο δρόμος μπροστά μας είναι κλειστός”, έγραψε ο Alex Holms στο Twitter.

Πηγή: Independent, ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Η Κέιτ Μίντλετον πραγματοποίησε την πρώτη δημόσια ομιλία της μετά τον καρκίνο: Συμβούλεψε επιχειρηματίες να «επενδύσουν στα παιδιά»
Η πριγκίπισσα της Ουαλίας μίλησε στη Σύνοδο Κορυφής για το Μέλλον του Εργατικού Δυναμικού και ζήτησε από τους επιχειρηματίες να επανεξετάσουν τους χώρους εργασίας τους και να επανακαθορίσουν τις προτεραιότητές τους
Κέιτ Μίντλετον