Κόσμος

Σε ρόλο έκπληξη ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο!

Ταινία έκπληξη με πρωταγωνιστή τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο φαίνεται πως είναι στα σκαριά. Δεν φαντάζεστε ποιον του ζήτησαν να υποδυθεί!

Η Paramount Pictures είναι σε διαπραγματεύσεις για ένα νέο πρότζεκτ, μια βιογραφική ταινία που περιστρέφεται γύρω από τη ζωή του Θίοντορ Ρούσβελτ, με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο στον πρωταγωνιστικό ρόλο να υποδύεται τον 26ο πρόεδρο των ΗΠΑ και τον Μάρτιν Σκορσέζε στο σκηνοθετικό πηδάλιο.

Παραγωγοί της ταινίας με τίτλο «Roosevelt» θα είναι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζένιφερ Ντέιβισον μέσω της Appian Way, ο Σκορσέζε και η Έμα Κόσκοφ μέσω της Sikelia και ο Τσακ Πατσέκο.

Το σενάριο θα υπογράψει ο Σκοτ Μπλουμ, σύμφωνα με το Variety.

Τα κοινά Ντι Κάπριο – Ρούσβελτ

Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ είχε μια πολύπλευρη καριέρα που ξεκίνησε από το Πολεμικό Ναυτικό. Η άνοδός του στην πολιτική ξεκίνησε από το αξίωμα του κυβερνήτη της Νέας Υόρκης και έφθασε έως τον προεδρικό θώκο μετά τη δολοφονία του Ουίλλιαμ ΜακΚίνλεϊ.

Οι προσπάθειές του για την προστασία του φυσικού περιβάλλοντος και τη διατήρηση των εθνικών πάρκων της χώρας θεωρούνται ως μερικά από τα μεγαλύτερα επιτεύγματά του ως προέδρου των ΗΠΑ και κάνουν το πρότζεκτ κατάλληλο για τον Ντι Κάπριο, ο οποίος επίσης καταβάλλει προσπάθειες σε θέματα προστασίας του περιβάλλοντος και μετριασμού των επιπτώσεων της κλιματικής αλλαγής.

Οι Ντι Κάπριο και Σκορσέζε συνεργάζονται στις ταινίες «The Devil in the White City» και «Killers of the Flower Moon» και στο παρελθόν ήταν μαζί στην ταινία «The Wolf of Wall Street» (Ο Λύκος της Γουόλ Στριτ).

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Ο ΟΗΕ προειδοποιεί για απόσχιση της Σερβικής Δημοκρατίας στη Βοσνία Ερζεγοβίνη: «Η πιο σοβαρή κρίση εδώ και δεκαετίες»
Η ηγεσία της Σερβικής Δημοκρατίας ενέκρινε νόμους που υπονομεύουν κρατικούς θεσμούς και πρότεινε σχέδιο Συντάγματος, αφήνοντας να εννοηθεί πρόθεση για de facto απόσχιση
Βοσνία
22χρονος με τσεκούρι αποκεφάλισε μια γυναίκα στο πανεπιστήμιο της Βαρσοβίας - Χειροπέδες στον δράστη
«Η αστυνομία συνέλαβε έναν άνδρα που εισήλθε στην πανεπιστημιούπολη. Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε, άλλος ένας διακομίστηκε τραυματισμένος σε νοσοκομείο», αναφέρει η αστυνομία
Η αστυνομία απέκλεισε τους χώρους του Πανεπιστημίου, μετά την επίθεση