Πολιτική

Παραλήρημα Λεβέντη για αλλαγή φύλου: Δεν μπορώ να το εξηγήσω στη γυναίκα μου [vid]

Η κατάργηση του νόμου για την αλλαγή φύλου - στην περίπτωση που τελικά ψηφιστεί τις προσεχείς ημέρες- θα είναι όρος για μελλοντική συμμετοχή της Ένωσης Κεντρώων σε κυβέρνηση συνεργασίας.

Αυτό τόνισε ο Βασίλης Λεβέντης, αναφερόμενος στο νομοσχέδιο για την αλλαγή φύλου, σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ.

“Δεσμεύομαι ότι θα καταργήσω το νόμο για την αλλαγή φύλου”, είπε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων. Και εξήγησε ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν δικαιούται να υπερψηφίσει ένα νόμο που αντίκειται στη Φύση, στο Θεό και στις αξίες του Ελληνισμού.

Ο κ. Λεβέντης είπε μεταξύ άλλων πως δεν μπορεί να ψηφίσει ένα νομοσχέδιο, το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει στη σύζυγό του.

Αποκάλυψε μάλιστα πως επικοινώνησε με το Οικουμενικό Πατριαρχείο για να ζητήσει τη γνώμη του επί του θέματος και εκείνο τού υπέδειξε να συνταχθεί με τη γνώμη της Εκκλησίας της Ελλάδας.

Ο νόμος θα φέρει περισσότερα προβλήματα

Ο κ. Λεβέντης υποστήριξε ότι ο νόμος θα δημιουργήσει απείρως περισσότερα προβλήματα από όσα, υποτίθεται, επιδιώκει να επιλύσει. Ο ίδιος σημείωσε πως τα δικαιώματα των συγκεκριμένων ομάδων πρέπει να προστατεύονται, ώστε να μην υπάρχουν φαινόμενα κοινωνικού αποκλεισμού και ρατσισμού.

“Είμαι υπέρ στο να παίρνουν κοινωνικά επιδόματα, συντάξεις. Να έχουν ίσα δικαίωμα στην εργασία. Αλλά άλλο αυτό και άλλο η Πολιτεία να επικυρώσει αυτό που θέλουν να είναι, ενώ δεν είναι”, σημείωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Πολιτική
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Πολιτική: Περισσότερα άρθρα
Προστασία ανηλίκων από αλκοόλ και καπνό: Ψηφιακή επαλήθευση ηλικίας – Τι θα ισχύει για πάρτι και σημεία πώλησης
Στο Μέγαρο Μαξίμου έγινε σύσκεψη όπου παρουσιάστηκαν τρία νέα ψηφιακά εργαλεία που θα αυξήσουν την αποτελεσματικότητα των ελέγχων για την απαγόρευση αλκοόλ και καπνού σε ανηλίκους
Σύσκεψη στο Μαξίμου για την προστασία των ανηλίκων από το κάπνισμα και το αλκοόλ
Κυριάκος Μητσοτάκης: «Τα Γλυπτά του Παρθενώνα πρέπει να επιστρέψουν στο μουσείο της Ακρόπολης» – «Είναι σαν να κόβεις στη μέση τη Μόνα Λίζα» 
Παράλληλα, ο πρωθυπουργός μίλησε και για τη φιλοδοξία του να καταστήσει την Ελλάδα κορυφαίο ποιοτικό τουριστικό προορισμό παγκοσμίως
Συζήτηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τη Victoria Hislop στο πλαίσιο του συνεδρίου «Reimagine Tourism 2025» που διοργάνωσε η «Καθημερινή» στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος
Αλέκος Φλαμπουράρης: Ο «δεύτερος πατέρας» του Αλέξη Τσίπρα και ο αγαπητός «παππούς του ΣΥΡΙΖΑ»
Ο «Νέστορας» της Αριστεράς και «μέντορας» του Αλέξη Τσίπρα έπαιξε κομβικό ρόλο ιδιαιτέρως κατά το «καυτό» διάστημα του 2015, τη διαπραγμάτευση, το δημοψήφισμα και τελικά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου
Ο Αλέκος Φλαμπουράρης και ο Αλέξης Τσίπρας κατά την ψήφιση του προϋπολογισμού του 2017 12