Κόσμος

Γαλλία: Συνωμοσία ακροδεξιών για την δολοφονία πολιτικών! Συνελήφθησαν 10 άτομα

Δέκα άτομα συνελήφθησαν στην Γαλλία την Τρίτη (17.10.2017), με την κατηγορία ότι ετοίμαζαν την δολοφονία πολιτικών προσώπων.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν ΜΜΕ στην Γαλλία, και οι 10 ανήκουν σε ακροδεξιά οργάνωση. Οι εννέα από αυτούς συνελήφθησαν το πρωί και ένας το απόγευμα, από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής.

Οι άντρες είναι ηλικίας 17 – 25 ετών, και συνελήφθησαν στο St. Denis και στην Μασσαλία.

Στο πλαίσιο της έρευνας, ένα πρώην μέλος της ακροδεξιάς οργάνωσης Action française, ηλικίας 21 ετών, είχε βρεθεί στο στόχαστρο των αρχών στις αρχές Ιουλίου αφού είχε απειλήσει να επιτεθεί εναντίον μεταναστών και τζιχαντιστών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Κόσμος
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Κόσμος: Περισσότερα άρθρα
Λιθουανία: Ανοίγουν ξανά τα σύνορα με τη Λευκορωσία μετά τα περιστατικά με τα παράνομα μπαλόνια
Το Βίλνιους ανακοίνωσε ότι σύντομα θα αρθούν οι περιορισμοί που είχαν επιβληθεί στα σύνορα, μετά από μια σειρά εναέριων περιστατικών που αφορούσαν μπαλόνια τα οποία χρησιμοποιούνταν από δίκτυα λαθρεμπορίας
Τα σύνορα μεταξύ Λιθουανίας και Λευκορωσίας
Θωρακίζεται με 100 κάμερες ασφαλείας το Μουσείο του Λούβρου, κλειστό το τμήμα με τα αρχαία ελληνικά αγγεία
Η πρόεδρος και διευθύντρια του Μουσείου του Λούβρου Λοράνς ντε Καρ ανακοίνωσε ότι περισσότερα από είκοσι «μέτρα έκτακτης ανάγκης» θα εφαρμοστούν το Μουσείο «τις επόμενες ημέρες»
Παρίσι